Türkiye'deki mülteciler konusunda yaptığı çıkışlarla sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ TELE1'de Enver Aysever'in Ayrıntılar programına konuk oldu.

Programda yine ağırlıklı olarak mülteciler konusu konuşuldu.

SURİYELİLERİ GÖNDEREMEZSİN TARTIŞMASI

Aysever, mültecilerin Türkiye'den ülkelerine gönderilmesini savunan Özdağ'a, bunun uluslararası hukuka göre imkansız olduğunu, Suriyelilerin misafir değil felaketten kaçmak zorunda kalanlar olduğunu söyledi.

Aysever'in bu sözleri Özdağ'ı kızdırdı. Soru-cevap formatından çıkarak karşılıklı atışmaya kadar varan diyalogda tansiyon arttı.

"NEDEN BU KADAR GERGİN GELDİNİZ"

Birbirinin sözlerini sık sık kesen ikiliden Aysever, "Çok gerginsiniz. Neden buraya bu gerilimle geldiniz bilmiyorum ama..." diyerek tepki gösterdi.

Özdağ ise, "Buraya gerilimle gelmedim de siz bana karşıma çıkıp da uluslararası hukukla gönderemezsiniz deyince..." şeklinde cevap verdi.

Yorumlar 144 Yorum Var
  • Kerem Kar 02.04.2022 23:20
    Danışıklı dövüş
  • Ergün 02.04.2022 19:14
    1927 de genel sayım olmuş yarısı yani 13 milyon insanın yarısı 6 milyon göçmen! Bu adamda kesin göçmendir!
  • Demir 02.04.2022 02:41
    Ümit Özdağ: Sınırdan geçen bir grup Afgan bölgede devriye gezen askerler tarafından durdurulmak istendiğinde, bir askerimiz bir Afgan tarafından bacağından bıçaklanmış. Bacağından askerimizi bıçaklayan Afgan kurusıkı tabanca ile askere ateş etmiş, daha sonra tekrar İran'a kaçmış.
  • Arda 02.04.2022 02:38
    Antalya'da kamyon kasasına binen bir grup Suriyeli, başka bir Suriyeli gruba ateş açtı. Alın size mülteci kardeşler. Evli evine köylü köyüne bu misafirlik fazla uzadı yeter artık
  • Realite 01.04.2022 20:36
    Bizim için sağ dediginiz goruslerin tamami bitmek uzere sizler gibiler sayesinde.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek