Erdoğan ve Kşida görüştü! Türkiye ve Japonya arasına ekonomik ortaklık hamlesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı ile telefonda Rusya-Ukrayna savaşı hakkında konuştu.

Erdoğan ve Kşida görüştü! Türkiye ve Japonya arasına ekonomik ortaklık hamlesi
Erdoğan ve Kşida görüştü! Türkiye ve Japonya arasına ekonomik ortaklık hamlesi
GİRİŞ 05.04.2022 15:53 GÜNCELLEME 08.04.2022 16:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Kişida ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-Japonya ilişkilerini geliştirecek adımlar ve Rusya-Ukrayna savaşı ele alındı.

EKONOMİK ORTAKLIK HAMLESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Japonya Ekonomik Ortaklık Anlaşmasının bir an önce sonuçlandırılmasında fayda olduğunu belirterek; enerji, gıda, tarım, ileri teknoloji, savunma ve uzay sanayii alanlarında iş birliği potansiyelini harekete geçirmek istediklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Slovenya Cumhurbaşkanı ile telefonda görüştü. Görüşmede Ukrayna savaşı ve bölgesel konular yer aldı.

ORBAN'A SEÇİM ZAFERİ TEBRİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda görüştüğü Macaristan Başbakanı Orban'ı dördüncü seçim zaferi dolayısıyla tebrik etti. Görüşmede ikili ilişkiler ve Rusya-Ukrayna savaşı ele alındı.

YORUMLAR 3
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan SİZ japon coğrafyasında GÜVEİLİLİĞİ ispat edilmiş bir LİDER değilsiniz. Şayet bu güveni tesis ederseniz, olacakları ve olası sahaya yansımalarını Artık bizzat mektup yazmayacağım, belki bizzat anlatır ve sorularınıza cevap veririm. Dünya çok küçük.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam diyor reis ülkesini seven herkesde böyle düşünüyor hainler müstesna
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah. DÜNYAYI yeniden keşfetmeye gerek yok. JAPONYA, bugün yaşanan EKONOMİK krizi aynen bizim yaşadığımız gibi (MERİCAN takviyeli) yaşadı. Karda iz açmaya gerek yok. Japonların açtığı izden yürümek lazım. Onların açtığı izi MERİCANLAR ile paylaşmadıklarına dikkat edin. HÜKÜMETİMİZ 3-5 senedir hala bir JAPONYA ile TİCARET (ABD ile yaptığı serbest/imtiyazlı ticaret anlaşmasının benzeri olması arzumuz) anlaşması MEHTER marşı ile ilerliyor; iki ileri bir geri...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!