Gelecek Partisi'nden istifa edenlerin kuracağı yeni partinin ismi belli oldu

Gelecek Partisi’nden istifa eden isimler, haftaya yeni partileri Politik Merkez Partisi'nin kuruluş dilekçelerini İçişleri Bakanlığı'na teslim edeceklerini duyurdu.

GİRİŞ 06.04.2022 10:28 GÜNCELLEME 06.04.2022 10:34
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 2023 seçimlerine geri sayım başladı...

Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi ise ilk kez göreceği genel seçim öncesinde dağılmanın eşiğinde.

Geçtiğimiz aylarda partinin ilçe teşkilatları birer birer kendini kapatarak üyeler istifa ederken, kurucu üyelerden de ayrılık haberleri art arda gelmişti.

Anketlerde 0,5 ile 1 oranında oy alan ve istediği başarıyı sağlayamayan Gelecek Partisi'nde istifa edenler de yeni yol haritalarını açıkladı.

YENİ PARTİ

Gelecek Partisi’nden istifa eden Cihan Çoban, uzun süredir hazırlığını yaptığı Politik Merkez Partisi’nin (PMP) kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na haftaya vereceklerini söyledi.

KURULUŞ DİLEKÇESİ TESLİM EDİLECEK

Konuyla ilgili Çoban, "Türkiye, yeni bir partiye merhaba diyor. Önümüzdeki hafta partimizi kuruyoruz'' diyerek duyurduğu Politik Merkez Partisi’nin kuruluş dilekçesini partinin kurucu üyeleriyle birlikte İçişleri Bakanlığı'na teslim edeceklerini duyurdu.

YORUMLAR 65
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlari hazine yardimindan mahrum edin parada vermeyin
    Cevapla
  • Ziver inci 2 yıl önce Şikayet Et
    Köklü değişiklik gerekli Siyasi partiler yasasında.Aslında bu işi rant ve menfaat kapısı yaptı bu embesiller."Türkiye yeni bir partiye merhaba diyor"adam.Milette dört gözle seni bekliyordu.
    Cevapla
  • ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Köklerini reddedip esen rüzgara kapılanlar kuruyup ÇÜRÜMEYE mahkumdurlar
    Cevapla
  • Poyraz. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir ppsrtide benden.. İŞSİZLER PARTİSİ,, ülkede 4 milyon işsiz var anne, baba, kardeş, bacı ile 4x4 = 16,000 000 topllam oy eder kesin ilk seçimde iktidarız.. Çalışanları işten çıkarıp işsizleri alırız, bu döngü her seççimde devvam eder
    Cevapla
  • Haklı 2 yıl önce Şikayet Et
    Açık 6 Gizli nikahla 7 ortak vardı. Bunuda ona ilave edin. Nasıl olsa, dışarıdan (verebildiği zarar kadar) destek alır. Para sıkıntısı (işe yaradığı sürece) çekmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...