Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güvenlik güçlerine: Sonuna kadar yanınızdayım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenlik güçleriyle iftar programında konuştu. Güvenlik güçlerine yönelik zaman zaman haksız ithamlar olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Buna aldanmayın. Cumhurbaşkanı olarak sonuna kadar yanınızdayım" dedi.

GİRİŞ 09.04.2022 20:41 GÜNCELLEME 09.04.2022 21:43
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenlik güçleriyle iftar programında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Polislerimiz yerleşim yerlerinde, jandarmamız kırsalda, sahil güvenliğimiz kıyılarda ifa ettiği görevlerle vatandaşın huzurunu ve dolayısıyla devletimizin anlamını korumaktadır.

Toplumun can ve mal güvenliğine yönelik her türlü tehditle mücadele etmek devletin asli görevidir. 

"ARTIK TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SINIR ÖTESİNDE TEPELERİNE İNİYORUZ"

Türkiye, uzun süren terörle mücadele döneminde askeriyle, polisiyle, jandarmasıyla, güvenlik korucusuyla, kamu görevlisiyle, vatandaşıyla on binlerce şehit vermiş bir ülkedir. Buna rağmen terörle mücadeleyi daima hukuk devleti sınırları içinde yürüttük. Artık terör örgütlerinin bize saldırmasını beklemiyor, sınır ötesinde tepelerine iniyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve istihbarat teşkilatımız başta olmak üzere bu mücadelede görev alan tüm birimlerimizin birlikte çalışmasıyla terörle mücadelede ülkemizi yeni bir döneme açmış bulunuyoruz. 

"TÜM DÜNYAYA VİCDAN VE AHLAK DERSİ VERDİK"

Türkiye bölgesindeki krizlere, sığınmacı akınlarına rağmen dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri olarak öne çıktı. Güya medeni Avrupa'nın denizlerde ölüme terk ettiği sığınmacıları kurtararak tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik. 

"SONUNA KADAR YANINIZDAYIM"

Zaman zaman polislerimizin haksız ithamlarla karşı karşıya kaldığını biliyoruz. Sizler buna aldanmayın. Cumhurbaşkanı olarak polislerimizle personellerinin önemli bir kısmını profesyonelleştirdiğimiz, jandarmamız ve sahil güvenlik personelinin de sonuna kadar yanındayım. 

YORUMLAR 85
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizde bir el atsanız iyi olur
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıkları işin risk durumu, stres, iş yoğunluğu, günlük yaşamış oldukları olayların etkisinde bozulan psikolojisi, iş yorgunluğu ve daha buruda saymadığım bir çok alayların etkisi nedeniyle POLİSLERİN ORTALAMA YAŞAM ÖMÜRLERİ, diğer kamu personeli Türkiye ortalamasına göre oldukça düşük ve bu bilimsel olarak ta kanıtlanmıştır. "Polisin meslek gereği çok yıprandığı için emekli olduktan sonra sadece 6.4 yıl yaşayabildiği belirlendi. Normal bir çalışan 73.2 yıl yaşarken, polisin 55.9 yıl yaşayarak diğer meslekte çalışanlardan 17.2 yıl az yaşadığı görüldü" alıntıyı sizlere paylaşıyorum. Bunun çözümü ile ilgili maalesef hiç bir adım yoktur. Kamuoyunun takdirine sunulur.
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Birileri hep ağlamakla sızlamakla meşküller iyi iken iyi bırazcık sıkımtı olunca feryat figan. Kim isterki hayat pahalılğı olsun birde dünyays bakın Allah aşkına
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Size ihtiyacımız var şu işe bir el atsanız avrup dahil olmak üzere dünya sıkımtılarla boğuşuyor azcık sıkıntı olunca isyankar başlıyor
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    İşe girerken devletle şartlı ankaşsaydınya ben şarka gitmem diye. Şark Tc toprağı değilmi sen gitme ben giderim utanmadan uzman ne yapıyor diye sorarsınız uzman kırk kiloluk çanta ile geve gündüz eşkiyanın peşinde hatırlatayım.
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Elbette planlı operasyonlar kapsamında faaliyetleriniz yürütülmektedir. Yaptığın işin karşılığında parayı kat be kat fazlasıyla alıyorsun, diğer günlerde kışlada oturup dinleniyorsun. Bilmeyende seni her gün eşkıya peşinde sanacak, abartmanın anlamı yoktur. Polis hem senden fazla çalışıyor, hemde senden az maaş alıyor, ülkemizin nüfus oranına baktığımızda, polis nüfusun % 90'nına bakıyor neredeyse, polisin iyi insanla işi olmaz, mesleği gereği sürekli suç potansiyeli bulunan insanlarla uğraşıyor ve sonucunda psikolojik yönden etkileniyor, insanla uğraşmak çok zor, polis çok şey istemiyor, sadece fazla mesaisinin karşılığını, insanca bir çalışma sistemi istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!