Millet İttifakı'nda adaylık karmaşası sürüyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı adaylık için teklif edeceklerini açıklamıştı. Ümit Özdağ'ın çıkışı siyasi arenada bir anda gündeme otururken, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın muhalefetin çatı adayı olacağı iddia edilmişti.

İYİ PARTİLİ ÇIRAY: BU OPERASYONLARIN ARKASINDA ERDOĞAN VAR

İYİ Parti İzmir Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, katıldığı televizyon programında bu isimlerin ortaya atılmasnının arkasında Başkan Erdoğan'ın olduğunu savundu.

Çıray açıklamasında, ''Mansur Yavaş ve diğer isimlerin ortaya atılması Millet İttifakı'na 'Hemen adayınızı açıklayın' dayatması bir psikolojik operasyonun adımlarından ibarettir. Ve arkasında bu siyasi iktidar vardır. Sayın Erdoğan var bu işlerin arkasında.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 182 Yorum Var
  • Namyelüs 13.04.2022 20:46
    Başdanışman değil,BOŞ DANIŞMAN.Bu gidişle kafayı İYİ yiyecekler.
  • abdulbaki 12.04.2022 18:08
    kuzey buz denizinde foklar ölse tayyip beyden bilen bir zihniyet. çünkü kendileri hiç bir şeye karar veremiyorlar. uşaklar sahiplerinden emir gelmesini bekler. bu adamda utanma olsa televizyona çıkmaz. iyi parti bu adama hak ediyor o da ayrı bir mizah
  • Müslüman Kürt 12.04.2022 17:22
    Erdoğan korkusu , bu zavallılara uyanıkken bile kabus gördürüyor . Vah vah ne hale geldiniz bee . Reis sizi resmen paronayak yaptı.
  • Mesut 12.04.2022 17:03
    Filmdeki gözünü kim şişirdi Osman Büyükbulut gibi. Her olanı Reise bağlıyorlar bu kadarmı acizsiniz
  • seyit 12.04.2022 14:22
    bunlar nasıl ortaklık kurup bu ülkeyi yönetecekler ne millete sunabilecekleri projeleri var nede adayları var millet bunlara nasıl güvensin
Daha fazla yorum görüntüle