Fatih Erbakan'dan 'vefa borcu' mesajı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Erbakan, vatandaşların, Necmettin Erbakan ve Milli Görüşe olan vefa borcunu Yeniden Refah Partisi'ne oy vererek ödeyeceklerini dile getirdi.

Fatih Erbakan'dan 'vefa borcu' mesajı
Fatih Erbakan'dan 'vefa borcu' mesajı
GİRİŞ 25.04.2022 09:04 GÜNCELLEME 25.04.2022 09:07
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan, partisinin İstanbul İl Başkanlığınca Avcılar'da düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, eski başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anarak sözlerine başladı.

Necmettin Erbakan'ın, Türkiye'nin Milli Görüş ile yönetilmemesi halinde karşılaşılacak durumlarla ilgili sözlerini hatırlatan Fatih Erbakan, "Türkiye, Milli Görüşle yönetilmediği zaman üç tane felaketle karşı karşıya kalır. Bir tanesi aç kalmak, ikincisi borca esir olmak, üçüncüsü de işsiz kalmak. Ahlaki erozyonu da ifade ediyordu dördüncü madde olarak ama burada ekonomik konulara ağırlık vereceğimizden dolayı üç madde üzerinde durmak istiyorum." diye konuştu.

Vatandaşların, Necmettin Erbakan ve Milli Görüşe olan vefa borcunu Yeniden Refah Partisi'ne oy vererek ödeyeceklerini dile getiren Fatih Erbakan, şunları ifade etti:

"Yeniden Refah Partisi olarak geldiğimizde tek bütçe yaparak işe başlayacağız. Belediyelere, bakanlıklara, külliyeye ve bütün kamu kuruluşlarına tek bütçe yapma zorunluluğu getirilecek. Hiç kimse birbirinden daha fazla bir gider, harcama yapma imkanına sahip olmayacak. 'Kamu tek' hesabıyla, yani havuz sistemiyle ve tek bütçeyle faize giden milyarlarca dolar kurtarılmış olacak. Faiz giderleri en aşağı seviyeye getirilecek ve en kısa süre içerisinde sıfırlanacak. AR-GE başkanlığımızın çok titiz çalışmalarla ortaya koymuş olduğu, 'Milli Kaynak Paketleri' kitabımızda yazan, 15 adımla bir senede borçsuz, vergisiz 150 milyar dolar kaynağı bulacağız ve bu aziz milleti kaynakla buluşturacağız."

İftar programına Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Doğan Aydal, Zafer Emanetoğlu, Erkan İlyas Helvacı ve partililer katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 32
  • Antipolitik 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav sen babanın 50 yıllık dostlarını icra memurları ve polisle binadan attırdın kuruşu kuruşuna faiziyle kirasını aldığın halde. neyin vefası.
    Cevapla
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli hocanın zamanında bir görev bile almamis. Hiçbir çalışmada bulunmamış. Şimdi ismiyle çıkmış piyasaya bişey yapacak..oldu ...
    Cevapla
  • Anadoku ittifakı 1 yıl önce Şikayet Et
    Dün Rahmetli ERBAKAN hocamıza oy vermeyenler, bugün oy vermiş değerini bilmiş gibi hareket ediyor. Benden çok milli görüşçü kesildiler. Gün bugün zaman bu zaman. Fatih Erbakan'a oy vermeyenler çeşitli şekillerde mazeret uyduranlar yine gün geldiğinde ne iyi adammış değerini anlayamadık diyecek ve sağlı sollu sallayacaklar...
    Cevapla
  • Ferhat öz 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek icraat ve projeleri olan lider Fatih Erbakan sonuna kadar yanındayız
    Cevapla
  • Vehbi keskin 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Ebakan hocamıza vefa borcumuz var 6 lı çetenin gizli ortağı fatih erbakan borcumuz yok
    Cevapla
  • Akin 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerden biliyorsunsunuz gaipten haber mı var ?Allah akıl fikir ihsan eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!