İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’deki grup toplantısında Gezi isyanına kalkışanları överek konuşmasını 1908’de Sultan 2. Abdülhamid'e karşı isyan edenlerin sloganlarıyla bitirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan Akşener'in Sultan 2. Abdülhamid'e dil uzattığı bu hadsiz saldırıya sosyal medyadan yayınladığı "Sultan 2. Abdülhamid'e savaş açan Meral Akşener'e cevabımdır!" başlıklı video mesajla tepki gösterdi.

İşte Özalan'ın Akşener'i eleştirdiği o sözleri;

Meral Akşener dün grup toplantısında yaptığı konuşmada Türk bayraklarının yakıldığı kamu malının yakılıp yıkıldığı ve polislerimizin saldırıya uğradığı Gezi vandallığını savundu. 2013'te IMF'ye borcumuzu bitirdik.

"SÖMÜRGE VALİSİ OLMAYA HEVESLENEN AKŞENER"

Ülkemizin şaha kalkışını gören emperyalistler hemen ardından. geziyi tezgahladı. sömürge valisi olmaya heveslenen Akşener işte böyle bir ihaneti savundu. Bununla da yetinmedi emperyalistlerin benzer bir tezgahla hedef aldığı Sultan 2. Abdülhamid'e saldırdı. utanmadan sıkılmadan ulu hakan Sultan 2. Abdülhamid'e karşı ayaklananların sloganlarını tekrarladı.

"EY GAFİL, EY İŞBİRLİKÇI SEN KİME HİZMET EDİYORSUN?"

Sultan 2. Abdülhamit'e karşı ayaklananlarla Gezicilerin ruhunun aynı olduğunu söyleyip bununla da övündü. Şu rezil zihniyete bakar mısınız? Ey Sultan Abdülhamid'in düşmanı, ey gafil, ey işbirlikçi sen kime hizmet ediyorsun? Kimin payandasısın? Sultan 2. Abdülhamit'e yapılanlardan sonra milletimiz ve coğrafyamız ne acılar çekti.

"KENDİNE GEL HADSIZ"

Dün emperyalistlerin oyununa gelenlere selam çakıyorsun. 2013'te emperyalistlerin piyonluğunu yapan Gezicileri de onlara benzetip gurur duyuyorsun. Kendine gel hadsiz. Sultan 2. Abdülhamid'e sahip çıkmadığı için oyuna geldiği için 100 yıldır pişmanlık yaşayan bu millet sizin gibilere geçit vermez. Ağa babalarınıza ve patronlarına geçit vermez. Bu millet size Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmez.

Yorumlar 468 Yorum Var
  • ALP 04.05.2022 22:34
    alpay gerçekten iyi bir siyasetçi
  • orhan 04.05.2022 15:11
    Dedesi diyarbakırdan niye sürülmüşse onların payandası.
  • Vatandaş 04.05.2022 14:57
    İnsanları dışlamak değil niyetim mümin olan herkes eşittir bence, fakat bu millete balkan kökenli çok fazla hain sızmış ve imparatorluk bozuk para gibi harcanmıştır. Dikkatli olmak lazım, kökeni Anadolu olandan zarar gelmez, Balkan olandan da gelmez fakat temkini elden bırakmamak lazım.
  • Pütürgeli 30.04.2022 22:49
    Farklı ülkelerde bu tarz hainliklerin bedeli ağır oluyor..Malasef ülkemiz yol geçen hanı ..İyi bir plan ile tabulaştırılmış sahte değerler üzerinden yapılan hainlikler ve buna yapılan müdahaleyede hainlik deniliyor..Çok karmaşık bir durumdayız İnşallah bazı fikir ve tabular hakikatleriyle insanların gözleri önüne serilir.
  • Sami 30.04.2022 17:14
    Allah razı olsun o milliyetçi rolü oynayıp ahmaklardan oy alan Balkan yahudisine iyi kapak olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle