Mehmetçik terör yuvalarını vurdukça HDP rahatsız oluyor

HDP vekili Fatma Kurtulan, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen sınır ötesi operasyonlardan rahatsız oldu. Pençe-Kilit Operasyonlarının 'Türkiye'nin geleceğini tehlikeye attığını' öne süren Kurtulan, ittifak ortakları CHP'ye yüklendi.

Mehmetçik terör yuvalarını vurdukça HDP rahatsız oluyor
Mehmetçik terör yuvalarını vurdukça HDP rahatsız oluyor
GİRİŞ 03.05.2022 18:56 GÜNCELLEME 03.05.2022 19:03
Bu Habere 252 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 18 Nisan gecesi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik karadan ve havadan Pençe Kilit Operasyonu'nun başlatıldığını açıklamıştı. Operasyon kapsamında, bugüne kadar 63 terörist öldürüldü.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP ise söz konusu operasyonlardan duyulan rahatsızlığı sık sık dile getiriyor.

HDP vekili Fatma Kurtulan, örgütün kanalına yaptığı açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu'nu eleştirerek muhalefete yüklendi.

"PENÇE-KİLİT TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ TEHLİKEYE ATIYOR"

Operasyonların 'Türkiye'nin geleceğini tehlikeye attığını' söyleyen HDP vekili, "Çok kapsamlı operasyonlar devam ediyor. Türkiye'nin geleceği risk altında. Herkesin buna destek vermek yerine tepki koyması gerekiyor" diye konuştu.

İTTİFAK ORTAKLARINA TEPKİ: CHP'NİN TUTUMU TOPLUMSAL UMUDU GERİYE GÖTÜRÜYOR

Kurtulan, ittifak ortakları CHP'nin operasyonlara karşı tutumunu da hedef alarak, "Bir taraftan öyle bir taraftan böyle konuşuyorlar. AK Parti'nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. CHP'nin yaşatmak üzerine kafa yorması lazım. CHP'nin bu açıklaması toplumsal umudu geriye götürüyor." dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 252
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdpkk kürt değil kürt kimliği altında saklanmış kripto ermenilerdir aksi halde dünya eşkiyalar birliği bunları desteklemez yaşasın cehennem zalimler için
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdpk üzülüyorsa eğer memleket için hayırlı bir iş yapılıyor demektir mutluyuz umutluyuz. YÜCE RABBİM ASKERLERİMİZE GÜÇ KUVVET VERSİN.
    Cevapla
  • Dursun 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet vekillerinin fazla hakları var bunlar kısıtlanması biri gider yurt dışında devleti şikayet eder, biri gelir pkk yı destekler, biri gelir vatandaşı tehdit eder, biri gelir küfür eder, siz kimsiniz kardeşim bu gücü ve öz güveni nereden ve kimden alıyorsunuz. Bir devlet memuru olmak için insanın yedi sülalesini araştırıyorsunuz hata yapınca kapının önüne koyuyorsunuz ama millet vekili olunca herşey den muafmı oluyorsunuz. Böyle düşünen hain millet vekillerinin canı cehenneme hadi oradan diyorum
    Cevapla
  • Hertel 1 yıl önce Şikayet Et
    Tsk yaşatır seni merak etme mrs heval
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı sıra sizede gelecek it sürüleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar