İYİ Parti'den Ümit Özdağ yorumu: Senaryosu kötü yazılmış tiyatro

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşananlara İYİ Parti cephesinden ilk yorum Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır'dan geldi.

İYİ Parti'den Ümit Özdağ yorumu: Senaryosu kötü yazılmış tiyatro
İYİ Parti'den Ümit Özdağ yorumu: Senaryosu kötü yazılmış tiyatro
GİRİŞ 06.05.2022 23:52 GÜNCELLEME 07.05.2022 00:32
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki Suriyeli mülteci tartışması devam ediyor. Bakan Soylu'nun Özdağ için "Hayvandan aşağı bir kişi" sözleriyle alevlenen tartışmaya Özdağ, "Yarın bakanlıktayım" sözleriyle yanıt verdi.

İYİ PARTİ'DEN İLK YORUM

Ümit Özdağ'ın eski partisi olması nedeniyle konuya İyi Parti'den nasıl bir yorum geleceği merak ediliyordu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Senaryosu kötü yazılmış bir tiyatroyu hep birlikte izliyoruz… Hayırlısı bakalım" dedi.

ÖZDAĞ'DAN CEVAP GECİKMEDİ

İYİ Partili Dikbayır'a Özdağ'dan yanıt gecikmedi. Özdağ, Dikbayır'a yönelik şu ifadeleri kullandı: "Ümit Dikbayır, milletvekili olmadan önce taşıdığın gaz tüpleri senden daha akıllıdır. Halan sayesinde milletvekili oldun. Çok konuşma zeka ve kültür seviyen ortaya çıkmasın. Sayın Akşener, alın şu adamın elinden telefonu zeka seviyesi sır olarak kalsın."

YORUMLAR 46
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    İYİ ZMillyetçileri iyi harcadı iyi abla güçlendikçe daha iyi harcayacak iyi abla.
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    İş yaomaktan ziyade bölmek parçalamak kuffara yem etmekle görevliler yüz tane parti yüz tane ideolojimi var bu ülkede gelişmiş hiç bir ülkede beşten fazla parti yoltur kuffar fonluyor bakkal açar gibi mantar gibi parti kuruluyor hepside kurtarıcı YÜCE RABBİM BU KURTARICILARDAN BU MİLLETİ KURTARSIN
    Cevapla
  • @rom@ 1 yıl önce Şikayet Et
    vay bee ümit dikbayıra bak ne kadar zekisin sen öyle bir tek sen anladın tiyatro olduğunu.... sen bu zekayla harcanıyorsun bak benden söylemesi
    Cevapla
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Seviyeye bak ya. 0 olsa yine yetecek ama ürün bu. İşin ilginci birinin isminin önünde prof. var. Aklınca Türkiye'nin Le Pen'i olmak istiyor yersen.
    Cevapla
  • Hayta 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları siyasette men etmek lazım bir iş yapmıyorlar işini yapana engel oluyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'