'Engelleniyoruz' diyen CHP’den AK Parti’ye teşekkür

AK Parti hükümeti ile muhalefet partileri arasında yaşanan “destek alamıyoruz” ve “engelleniyoruz” tartışmaları sürerken CHP'den AK Parti'ye teşekkür geldi.

'Engelleniyoruz' diyen CHP’den AK Parti’ye teşekkür
'Engelleniyoruz' diyen CHP’den AK Parti’ye teşekkür
GİRİŞ 16.05.2022 18:12 GÜNCELLEME 16.05.2022 18:12
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

AK Parti hükümeti ile muhalefet partileri arasında yaşanan “destek alamıyoruz” ve “engelleniyoruz” tartışmaları sürerken deprem sonrası hasar alan ve yıkılıp yeniden yapımına başlanacak olan Konak Belediye binası için Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile hükümet yetkileri kredi konusunda ortaklaşa sonuç almıştı. Hükümet ile arasındaki tartışmasız ortamı tecrübesine bağlayan Batur, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.



İzmir ve Türkiye genelinde AK Parti'nin iktidara gelmesi sonrasında muhalefette bulunan partilerin belediye başkanları sık sık “engelleniyoruz” çıkışında bulunulurken, geçtiğimiz aylarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de hükümete yatırım politikaları üzerinden eleştirilerde bulunmuştu.

CHP'Lİ İSİMDEN AK PARTİ'YE TEŞEKKÜR

CHP'li yerel belediyeler de sık sık “destek alamıyorum, İller Bankası gelirleri yetersiz” eleştirilerinde bulunurken Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'dan ise hükümete 'kredi' teşekkürü geldi. SONSÖZ TV'ye konuşan Batur, yapılan işlere teşekkür edilmesi gerektiğini vurgularken hükümet ile olan uyumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
“Teşekkür edilecek bir nokta varsa teşekkür ediyoruz”

Konak Belediyesi'nin deprem sonrasında hasar gören ve yıkılıp, kamulaştırmalar ile birlikte yeniden inşa edeceği belediye binası için AK Part’li Hamza Dağ'a teşekkür eden Batur, "Yeni ihaleye çıkacağımız 2 önemli çalışma var. Biri belediye hizmet binamız. Bunun ihalesi haziran ayı itibariyle başlayacaktır. Bununla ilgili İller Bankası'ndan mali kredimizi aldık. Bizim dönemimizde bu binayı bitiririz diye umuyoruz. Bu konuda özellikle meclis üyesi arkadaşlarımızın da çok büyük katkısı oldu. Sayın Hamza Dağ'a da çok teşekkür ederiz. Teşekkür edilecek bir nokta varsa teşekkür ediyoruz. Eleştirilecek bir nokta varsa da eleştiririz. Ancak bir şey varsa da bunu söylememek çok büyük bir ayıp. Ben yapılanı da yapılmayanı da söylerim. Burada bir emek ve zaman harcama var. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a da teşekkür ederiz" dedi.

ÖNÜMÜZ AÇILDI, İHALE YAPACAĞIZ

Rakamların büyük olduğunun hatırlatılması üzerine sözlerine devam eden Batur, "Siyasi iradenin onayını alıyor... Bu eskiden beri böyledir. Bizim önümüz açıldı ve ihaleyi yapacağız. Kente yakışır modern bir belediye binasını yapacağız" diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Kazim òzer 1 yıl önce Şikayet Et
    Işte insan dogru bulunca herşeye kòtù dersen insan demek geldi kòtù dùr bak ada teşekùr ediyor bu dayi insanligin geregi anaşmak gòzel birşey birlik beraberlik olursa her yokiş aşilabiliyor tùrkiyenin hertarafi bizik ùlkemiz demekki iyili olursa herşey olur sen sucusun ben bucuyum derek yazik olur bu ùlkeye ve bu millete elhamdùlùlah muslumaniz kardeşiz bu.acida bakarsak herşey gùzel olacak
    Cevapla
  • Ahmet Karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslanı öldür ama hakkını yeme demiş büyüklerimiz nankör olmamak lazım sana yakışan budur başkan
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir...
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    YAw hizmet yapmanın önü yokuş.. Ne engellenmesi..
    Cevapla
  • Aksaray'lı 1 yıl önce Şikayet Et
    "Yalakadan belediye başkanı olmaz.."diyen bir sirk soytarısı çıkmadı mı daha.??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazeteciler tekme tokat dövdüler
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri