Bakan Soylu'dan Atatürk Havalimanı provokasyonuna tepki: Bu ne yaman çelişkidir?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefetin Atatürk Havalimanı provokasyonu konusunda, "Siyasetimize terörizmin meşruiyeti bulaştırılmaya çalışılıyor" dedi.

GİRİŞ 17.05.2022 12:56 GÜNCELLEME 17.05.2022 20:45
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu'nun açıklamaları şöyle:

Siz kendiniz Beşiktaş'ta çınar ağaçlarını ortadan kaldırırsanız, sonra hemen bize büyük hizmetler veren Atatürk Havalimanı'nın on binlerce ağacın dikilebileceği bir alan olmasına itiraz ederseniz buna, "Bu ne yaman çelişkidir" deriz. Şunu görüyoruz, bir siyaset alanına terörizm çekilerek meşrulaştırılmaya çalışılıyor.

"SİYASETE TERÖRİZM MEŞRUİYETİ BULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Terörizm bir teröristin cenazesine sözde HDP milletvekili katılıyor ve polise taş atıyor ve bu meşrulaştırılmaya çalışılıyor. Siyasetimize terörizmin meşruiyeti bulaştırılmaya çalışılıyor. Maalesef siyasetimize kamu düzeni bozularak ortaya çıkabilecek düzenin meşruiyeti bulaştırılmaya çalışılıyor. Siyaset kurumuna bunun hiçbir faydası olmadığını ve bunun vatandaşın günlük yaşantısını etkilemeyeceği görmek lazım. 

"TERÖRİST CENAZESİNE GİTMESİNE MÜSAADE ETMEYİZ"

Terörist milletvekili teröristin cenazesine gidebildi mi? Hayır biz buna müsaade etmeyiz. 

HDP'nin terörist cenazesine vekil göndermekle, bir ağaç için tüm ülkenin geleceğini karartmaya yönelik bu itiraz mercilerinin bu topraklarının içerisinde değildir. Bunlar siz buradan yürüyün diyorlar bunlar oradan yürüyor. 

Bugün Kuzey Marmara Otoyolu olmasaydı ne olurdu? Acaba Osmangazi Köprüsü olmasaydı ne olurdu? Rekorlar üstüne rekorlar kıran İstanbul Havalimanı olmasaydı ne olurdu? İstanbul trafiği çekilmez bir hal alırdı. Bilenler bilir, E-5'te karşı karşıya kalınan trafik sıkıntısını. 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 80
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gerçekten vatan ve millet düşmanı bu vatana bir çivi çakmazlar çakanada engel olmak ister bı Hdpp srvici adamlar Yalandaroğlundan sonra vatan düşmanı oldular yerör seviciler
    Cevapla
  • Kahramanmaraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala bu kadını, (kadınlar kusura bakmasın) niye konuştururlar gezdirirlerki atın kodese tamam. Daha fazla şer saçmasın. Terör sevici hainler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde chpkk hdpkk olmasa inanın ki Türkiye Cumhuriyeti Dünyayı yönetir. Ne zaman ülkemize bir hizmet projesi yapılsa chpkk Pkk dhkpc hdpkk engeli var.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP yi kapatın HDP yi kapatın yeterrr
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    ali albayrak kardeşim gerçekten çok haklısın.suriyeliler ekonomiye ciddi katkı sağlıyorlar.ya chp liler baştan aşağı takoz siyaseti.adamlar her halleriyle dökülüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı