CHP'den 6'lı masaya miting daveti

CHP'nin İstanbul'daki "Milletin Sesi" mitingi 21 Mayıs Cumartesi günü Maltepe Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Mitinge kısa süre kala bugün CHP, 6'lı masadaki diğer partileri mitinge davet edecek.

CHP'den 6'lı masaya miting daveti
CHP'den 6'lı masaya miting daveti
GİRİŞ 18.05.2022 15:06 GÜNCELLEME 18.05.2022 15:06
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İlki 4 Aralık 2021'de Mersin'de gerçekleştirilen "Milletin Sesi" mitingi için Bursa adres olarak seçildi. Mitinge kısa bir süre kala, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında çıkan hapis cezası sonrası Kılıçdaroğlu tüm vekilleri il başkanlığı önünde topladı. 21 Mayıs'ta Bursa'da yapılacak mitingi İstanbul'da yapma kararı aldıklarını söyledi. 

İL BAŞKAN YARDIMCILARI 5 PARTİYE GİDECEK

O mitingin afişleri hazırlandı. CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan aralarında il başkan yardımcılarının da bulunduğu heyet 6'lı masadaki diğer partileri bugün ziyaret edip, Maltepe Mitingine davet edecek.

Habertürk'e konuşan 6'lı masadaki bazı partilerin il başkanları, "Mitinge katılacak mısınız?" sorusuna önce daveti ve mitingin içeriğini konseptini görmek istedikleri yanıtını verdi.

KAYNAK: HABERTÜRK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Vatansever_ 1 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı temel, 28 şubatta chp nin kendilerine ağız dolusu savurduğu küfürleri unuttu. Utanmadan kılıçdaroğlunun yanında poz veriyor. Tuh sana yazıklar olsun. Şu kafalara dava adamı diye yıllarca oy verdik.
    Cevapla
  • AŞCI 1 yıl önce Şikayet Et
    chp demek çorba demektir.
    Cevapla
  • HKHK 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek tek zaten yapamazsınız da altınız değil topunuz gelin de millete söyleyecek sözü bahsedemeyeceği icraatı olmadan o miting Anadolu hanımların mahalle aralarında eşiğe oturup eşikten eşiğe dedi kodu yapmasına benzer bir kere olur. Size çok şey kaybettirir. Belki silkelenip kendinize gelirsiniz. RTE İCRAATLARINI SAY SAY BİTMİYOR. İŞİNİZ ÇOK ÇOK ÇOK ZOR BU ADAMLA ÇOK...
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin tek ortak noktanız var o da ülkemizin gelişmesini engellemek istemeniz.
    Cevapla
  • Hasan Günver 1 yıl önce Şikayet Et
    aday kılıçdaroğlu belli oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi