Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada isim vermeden Ümit Özdağ'a yüklenerek, "Hiçbir değeri olmayan istihbaratçı artığı siyasetçilerin bu konudaki çırpınışlarının sebebini anlıyoruz. Bize sığınan mazlumların haklarını savunmayı bir medeniyet sorumluluğu olarak görüyoruz" dedi.

"MAZLUMLARIN YANINDA YER ALACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son günlerde yaşayan Suriyeli sığınmacılar tartışması kirli planın parçasıdır. Bizi endişelendiren CHP'nin başındaki zatın aynı küçük siyaseti, ülkede kin ve nefret tohumları atma pahasına sürdürmektedir. Bu parti ülkemizin açık kapı politikasının yetersizliğinden, kalıcı çözüm arayışlarına girilmemesinden, bu insanların toplumsal hayata katılım gibi hizmetlerin verilememesinden söz ediyor. CHP'nin kin, nefret kokan sözlerinin karşı çıkıyor mazlumların yanında yer alacağımızı söylüyoruz."

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Burak 26.05.2022 12:43
    Kurtuluş savaşında bu insanların dedeleri bizle yanyana savaştı
  • Bahtiyar yeşilbaş 19.05.2022 11:13
    Chp tarihinde bu güne kadar ötekileştirme yaptığı halde biz yapmıyoruz bunlar yapıyor biz ihtidar olursak ötekileştirme yapmayacağız diyor oysa başlatan yapan kendileri , ve buradan baktığımız zaman suriyelilerin üzerinden halkı kışkırtmak ayaklanmasını bekleyen chp var önümüzde, bune küstahlık külhanbeylik böyle olaylar açık açık karşımızda dururken dünya alem chp nin nerede hangi yolda oldunu bilirken saf ayağına yatıp ben bilmiyordum diyenler ve bile bile iddia edenler sizde aynı yolun içinde olduğunuzu artık bu millet öğrendi çoğunluk neredeyse oraya katılın sürüden ayrılanı kurt kapar unutmayın,
  • Türk 19.05.2022 09:13
    Bu konuyu çok kaşıyolar ama bir patlarsa büyük sıkıntı olur
  • HACI 19.05.2022 08:48
    çözüm belli suriyeyi yarısına kadar ilhak edip o bölgede yeni illerimizi kalkındırmak lazım artık devlet bütünlüğü yoksa misak ı milli devreye girer
  • Yavuz Özmen Almanya 19.05.2022 08:33
    Murat kardeşim. Cümlelerimde açık bir şekilde ifade ettim sıkıntıları bizzat kendim gördüm ve yaşasam diye. Daha başka bir şey diyemem. Benim almanlardan duyduğum yorumları size yazıyorum. Ve hepimiz türküz, her tarafta zorluk yaşıyoruz TÜRK olarak. İnşallah vatanıma geri dönecem çünkü 15 milyon hain ve terörist seçmenine karşı kilitlenme malesef fazla yok. Allaha emanet olun.
Daha fazla yorum görüntüle