AK Parti’den Mansur Yavaş’a Oran Kavşağı tepkisi: Beceriksizlik

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Oran Kavşağı'nda aylardır süren ve vatandaşları mağdur eden çalışmalar nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi.

GİRİŞ 20.05.2022 16:00 GÜNCELLEME 20.05.2022 16:30
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Turan Güneş Bulvarı’ndaki Oran Kavşağı'nın uzayan giden çalışmaların tamamlanmaması AK Parti’li siyasetçilerin hedefinde oldu.

Daha önce 5 ay içerisinde bitirileceğine ilişkin söz verilen kavşakta çalışmalar başlamasının üzerinden yaklaşık 8 ay geçmesine rağmen halen tamamlanamadı. Tamamlanamayan çalışmalar nedeniyle de vatandaşların mağdur olması, okları bir kez daha Ankara Büyükşehir Başkanı Yavaş’ın üzerine çevirdi. 

Her gün yoğun trafiğin oluştuğu, sürücüler için de adeta “çile”ye dönüşen kavşağın görüntülerini paylaşan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin duruma tepki gösterdi.

"NEYİ BEKLİYORSUNUZ AK PARTİLİ İLÇE BELEDİYELERİMİZDEN YARDIM MI?"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Göz boyamakla olmuyor bu işler..." ifadelerini kullanan Özcan, ABB'ye şu eleştirileri yöneltti;

"Aylardır bitmeyen Oran Kavşağı yüzünden mağdur olan vatandaşımız beceriksizliğe isyan ediyor. Neyi bekliyorsunuz AK Partili ilçe belediyelerimizden yardım mı?"

"MANSUR YAVAŞ DEMEK BECERİKSİZLİK DEMEK"

AK Parti Genel Sekreteri Şahin ise, Twitter hesabından paylaştığı, “CHP demek çile demek, Mansur Yavaş demek beceriksizlik demek…” mesajıyla Mansur Yavaş ve CHP belediyeciliğine tepkisini dile getirdi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 74
  • Kurtuluş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem ile Mansuru cumhurbaşkani adayı yapacaklarmış.Hangi icraatlarıyla acaba.
    Cevapla
  • SELAMET 1 yıl önce Şikayet Et
    MEHMET ÖZ HASEKİ YERİNE BUnu seçen ANKARA LILAR gerçekten anlamakta zorlanıyorum.. Bu adamın NEYİNİ SEÇTİNİZ?
    Cevapla
  • perdeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Melih başkan hergün çıkıp bas bas bagırıyor bu mansur çapsız diye.sizede günaydın.çıkıp ekrana anlatsanıza bunları yapılan usulsuzlukleri şaibeli işleri batan belediye şirketlerini mansurun mafyavari işlerini anlatın.
    Cevapla
  • EvladıFatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaz da bitmez okulların açılmasına yetişmez görünüyor. Çalışan işçi makine sayısı çok az. 6 aydır sahada kar çamur altında bekleyen inşaat demirleri pastan mukavemet değerlerinin en az yüzde 30 unu yitirmiştir. Sonuç olarak beceremediler kontrol mühendisi hiç görmedim. Firma kendi başına 3-5 işçi ile yapıyor. Fiyat farkı kararnamesini bekledi firma zannımca. İflas da etmiş olabilir. Sonuç hüsran
    Cevapla
  • EvladıFatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    İş bilmez bunlar eee çankayalının da hiç bir eser ortaya koyulmamasına rağmen garantidir oyu. Sonuç bitmeyen projeler eksik kalitede yapılan yollar imalatlar inadına chp ye oy. Manyaklık bu araştırılmadı gereken bir durum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
Filistin, Arap Birliği'ne olağanüstü toplantı çağrısı yaptı