Ahmet Davutoğlu'na Kars'ta büyük şok! Bomboş kaldı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Kars’ta umduğunu bulamadı. AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Kağızman’da ise salonu dolduramadı.

Ahmet Davutoğlu'na Kars'ta büyük şok! Bomboş kaldı
Ahmet Davutoğlu'na Kars'ta büyük şok! Bomboş kaldı
GİRİŞ 24.05.2022 17:13 GÜNCELLEME 24.05.2022 17:13
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Partisinin Kağızman İlçe Taşkilatı’nın kongresi için Kars’a gelen Ahmet Davutoğlu, Digor ve Kars merkezde esanaf ziyaretleri yaptı. Geceyi Kars’ta geçiren Davutoğlu, sabah saatlerinde Kağızman ilçesine geldi.

Gelecek Partisi Kağızman İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Kağızman’a gelen Davutoğlu, esnaf ziyareti yaptı, seçim otobüsüne çıkarak Kağızmanlılara hitap etti. Vatandaşların ilgi göstermediği Davutoğlu, son olarak Kağızman Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda partisinin kongresine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin yapıldığı salonun boş kalması ise dikkat çekti. Komşu illerin il ve ilçe başkanlarının katılımın sağlanmasıyla ancak koltuk kapasitesinin yarısına kadar doldurulan salondakilere seslenen Davutoğlu, “Dün ve bugün Kars’ta çok özel bir 24 saat yaşadık. 24 saat ama içine her şeyin dolduğu bir 24 saat, dün Digor’da çiftçilerimizi dinledik. Esnafı ve gençleri dinledik. Akşam üzeri Kars’ta bugünde Kağızman’dayız. Bir taraftan çok mutlu oldum. Bütün bu diyarlarda bu halkın ne kadar vefalı olduğunu, kendisine hizmet edenleri unutmadığını gözlemledim mutlu oldum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kongreye geçildi. Davutoğlu, konuşmasının ardından salondan ayrılarak Kars’a hareket etti.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • xxx 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar kişi gelmiş bu kıvrak için, azmı???
    Cevapla
  • Volf 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş adama boş salon yakışır Ahmedo…
    Cevapla
  • Türk Gücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler..
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    hepinizi sandığa gömeceğiz inşallah.
    Cevapla
  • Turgay 1 yıl önce Şikayet Et
    buna bide anketlerde %2 oy diyorlar bu nasıl iş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz