AK Parti'de görev değişimi: Yeni isim seçildi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Cahit Özkan'dan boşalan grup başkanvekilliğine seçildi.

AK Parti'de görev değişimi: Yeni isim seçildi
AK Parti'de görev değişimi: Yeni isim seçildi
GİRİŞ 25.05.2022 13:21 GÜNCELLEME 25.05.2022 16:21

Armağan Çağlayan'ın Youtube programında Birleşik Arap Emirlikleri'yle (BAE) ilgili açıklamaları sonrası görevden affını isteyen Cahit Özkan'ın yerine, AK Parti grup başkanvekilliğine Yılmaz Tunç getirildi.

Özkan, Twitter'da Tunç'la birlikte fotoğrafını paylaşarak, "Partimizin grup başkanvekili görevine seçilen Bartın milletvekilimiz Yılmaz Tunç'u tebrik eder, yeni görevinin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...