AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Kemal Kılıçdaroğlu’na hodri meydan

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Başkan Erdoğan ve ailesine yönelik mesnetsiz iftiralarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’na "bize meydan okuyanlara sesleniyorum: İşte meydan. Hadi, çıkın karşımıza. Hodri meydan” çağrısında bulundu.

GİRİŞ 25.05.2022 18:20 GÜNCELLEME 25.05.2022 18:29
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sert cevap veren Osman Nuri Kabaktepe, “Milletine ve ülkesinin aydınlığına, gelişmişliğine meydan okuyup karanlık şarkısı söyleyenlere, bize meydan okuyanlara sesleniyorum: İşte meydan. Hadi, çıkın karşımıza. Hodri meydan” çağrısında bulundu.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı mesnetsiz iftiralara bir tepki de AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den geldi. Kılıçdaroğlu’na hodri meydan çağrısı yapan İl Başkanı Kabaktepe, “Hadi, çıkın karşımıza” dedi.

“KARANLIK ŞARKISI SÖYLEYENLERE, HODRİ MEYDAN DİYORUM”

Eleştirisini sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşım ile dile getiren İl Başkanı Kabaktepe şunları söyledi; “Milletine ve ülkesinin aydınlığına, gelişmişliğine meydan okuyup karanlık şarkısı söyleyenlere, Cumhurbaşkanımızın şahsında iftira ve yalanlarla milli iradeye meydan okuyan Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum: El mi yaman bey mi yaman. Diyorum ki işte meydan. Hadi, çıkın karşımıza. Hodri meydan diyorum, hodri meydan diyorum, hodri meydan diyorum.”

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    k.k bunama işareti,
    Cevapla
  • ibram 1 yıl önce Şikayet Et
    kamal cozuttu artık, kaale alıncak tarafı kalmadı, ancak akıl hocalarına dikkat etmek lazım.Su uyur, düşman uyumaz.
    Cevapla
  • HTHT 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemalin artık ciddiye alınır bir tarafı kalmadı. Tavırları hırcıca bir insanın sakin kalamıyorsa kendisi suçlu bulduğu bir nokta vardır. Bırakın akrep gibi kendini sokup yok etsin. Biz işimize bakalım.
    Cevapla
  • Alpagu 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemali ciddiye almayın, ssk aldı battı.
    Cevapla
  • Volf 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçim utanma yok bu adamda…
    Cevapla
  • Fani 1 yıl önce Şikayet Et
    Utananlar ona oy vermez kemal ne yapsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi