İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na tepki

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB Başkanı İmamoğlu'na, "Siz çıkıp yalan söylüyorsunuz, sizi kim engelliyor?" diyerek tepki gösterdi.

GİRİŞ 29.05.2022 14:24 GÜNCELLEME 29.05.2022 15:22
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Kanal7 ekranlarında bu hafta Başkent Kulisi programında Mehmet Acet'in konuğu İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ydu. 

Tevfik Göksu'nun açıklamalarından satır başları:

Ruhlarını kiralamış kesimler var, biz 1453'te başlayan bir zulümden değil, özgürden bahsediyoruz. 29 Mayıs programlarında rahmetli Erbakan hocanın olduğu dönemlerde hep sunuculuk yapardım. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne temel atılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladı fetih kutlamalarının orada gerçekleşmesi çok anlamıdır. Böyle bir organizasyonun içerisinde olmak ben de farklı bir haz oluşturdu.

Millet bahçesinin temelini atıyor olmak törenden de sorumlu olmak değildir. Fethin anlamı bir medeniyetin inşa edilmesidir. 

Dünyanın en büyük millet bahçelerinden birini yapıyoruz. Dünya standartlarında bir millet bahçesi olacak. 

"ATATÜRK HAVALİMANI DEVAM EDİYOR"

Ne değişti de İBB Başkanı ve CHP Genel Başkanı ağaç için bağıranlar şimdi yeşile ve ağaca karşı oldular. Mesele işin nesnesi değil, öznesi. AK Parti bir proje ortaya koyuyor mu? Koyuyor, bunların bir projeleri var mı? Söyleyin Kılıçdaroğlu'nun mega projesi var mı hiç? 

Atatürk Havalimanı devam ediyor, aynı şekilde devam ediyor. Provokasyon yapıyorlar, havalimanının planı değiştikten sonra etrafındaki yapılar da değişecek diyorlar. Havalimanı devam ediyor ve ettiği için değişemez yapılar. 

İMAMOĞLU'NA TEPKİ: SİZİ KİM ENGELLİYOR?

Şunu herkes bilir ki bir belediye başkanı bir şey yapmak istediğinde onu kimse engelleyemez. Ben her mecliste yüzlerine baka baka İBB Başkanının gözüne baka baka diyorum ki "Siz çıkıp yalan söylüyorsunuz, sizi kim engelliyor?". Sizi merkezi hükümet engelliyorsa sizin bu zamana kadar hiç kaynağınız kesildi mi? Bugüne kadar siz İBB Meclisine İstanbul adına bir proje getirdiniz de biz hayır dedik mi?

Hükümet İBB'yi engellemek istese ne yapar, kaynağını keser. İBB demiş ki merkezi bütçeden 20 milyar lira para gelecek demiş. Eğer bunlar doğru söylüyorlarsa daha altında kaynak gelmeli ama 25,6 milyar lira fazla kaynak gelmiş. 

İBB'de 3 yılda bir tane metro projesi ihalesi yapılmadı. Kadir Topbaş döneminde başlayan projeler devam ettiriliyor. 

"İSTANBUL TRAFİKTE DÜNYADA BİRİNCİ"

Bunların iş yapma kabiliyetleri yok olmadığı için bir bahanenin arkasına sığınmak istiyorlar. Halkla ilişkiler oyunu yapıyorlar. Bu kent ilginç bir şehirdir, bu şehrin gizemi vardır. Bu şehir size esrarını açmaz, bu şehir size küser. Neden? Çünkü bu şehre zulüm ediyorlar. Bu şehir 2016'da trafikte altıncıydı, şu anda dünya birincisiyiz. Trafikte bekleme süremiz bu. 

İstanbul'da mesele taksinin az olması değil, her türlü sorumluluk İBB'de. Niye iyileştirmek için bir adım atmıyorsunuz? Bir taksi şoförü müşteri almıyorsa İBB müdahale edebilir. 

Su zammını neden engelliyoruz? İBB Başkanı ne dedi "Ey İstanbullular siz en pahalı suyu kullanıyorsunuz" dedi. Biz de indirdik, 3 yıl içinde yüzde yüzden fazla zam yaptılar. Biz siyasete değil ahlaka bakarız, o nedenle göz göre göre yapacakları zamma evet diyemeyiz. 

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 43
  • Çiçek. 1 yıl önce Şikayet Et
    YALANCILIKTA BİRİNCİ OLMUŞLAR İŞLERİ GÜÇLERİ YALAN ASLINDA BU PARTİLER HALKI KANDIRMAKTAN KAPATMALI HAİNLİK VE DİGER SUÇLARIDA VAR YAA BU SAVCILAR NE YAPIYOR YOLSUZLUK KASETLERİ ÇIKMIŞ Hala orda bunlar İŞMİ ya nerde hakim savcılar gazeteciler düşün peşine korkmayın işinizi yapın bunlar her yerden rüşvet almasın
    Cevapla
  • kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    ispark batıyor iski yenden geçmişte yaptıkları gbi yolsuzluğun sembolü olmuş İETT içler acısı 2 yıl önce taksiyle gittiğim yere şimdi bir tek biletle gidebiliyorum maksat hizmet değil pkk terör örgütüne ve hdp ye ciddi yardım ve harcama yapıyor lar
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    uçak inse ne inmese ne.... Birilerinin Yunan kadar sevdikleri bu ülkeye ne faydası dokunabilir... Ebu Cehil kadar İslamı seven birileti müslümana ne iyilik düşünebilir... Bunları görememek... Cehalettir... Gördüğü halde traf olmak ihanettir... Ne Türklüğe ne Müslümanlığa sığmaz...
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bu ifşayı kabul edelim…. Peki sergilediği hareketlerini hangi özürle ile örtbas edeceğiz… işin ehli değilsin İma oğlu….
    Cevapla
  • galip türk 1 yıl önce Şikayet Et
    belediye başkanlığı yaptığın ilçenin sosyal durumu ortada. hebelelubele konuş dur !!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?