Fatih Erbakan'dan emeklilere yaş vaadi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Emeklilikte yaşa takılanların sorununu iktidara seçildiklerinde çözeceklerine dair noter tasdikli taahhütname imzaladı.

Fatih Erbakan'dan emeklilere yaş vaadi
Fatih Erbakan'dan emeklilere yaş vaadi
GİRİŞ 03.06.2022 16:10 GÜNCELLEME 03.06.2022 17:33
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İstanbul İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısına Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak ve EYT temsilcileri katıldı. Toplantıda, Emeklilikte yaşa takılanların sorunları konuşuldu. Ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara'da yaptıkları toplantılarda iktidara geldiklerinde emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini çözeceklerine dair söz verdiğini söyledi. Verdiği bu sözü noter tasdikli taahhütnameyle imzalayarak sözünün eri olduğunu belirtti. Başkan Erbakan, emeklilikte yaşa takılanların sorununu ortadan kaldıracaklarını sözlerine ekledi.

"EYT problemini ortadan kaldıracağımıza dair sözümüzü yazılı bir belgeyle sunuyoruz"
EYT problemini ortadan kaldıracağına dair sözünü yazılı bir belgeyle noter tasdikli taahhütname imzalayarak sunduğunu dile getiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Biz Yeniden Refah Partisi olarak sizin de malumunuz olduğu üzere daha önce federasyon başkanımızın değerli EYT mağduru derneklerimizin huzurunda Ankara'da yaptığımız toplantılarda iktidar olduğumuz zaman bu EYT mağduriyetini Yeniden Refah Partisi olarak mutlaka çözeceğimize dair söz vermiştik. Aslında Milli görüş olarak 50 senelik geçmişimiz dikkate alındığında bizim sözümüzün bir senet olduğu açık bir şekilde ortadadır. Konuştuğunu yapan Erbakan hocamız 42 senelik siyasi hayatında konuştuklarının hepsini birer birer yerine getirmiştir. Bütün sloganların bütün fiilen karşılığı olmuştur. Biz de şimdi milli görüşün temsilcileri olarak aynı yolda yürüyen Yeniden Refah Partisi olarak biz de konuştuğumuzu yapacağız diyoruz. Bugün burada saha önce söz verdiğimiz EYT problemini ortadan kaldıracağımıza dair sözümüzü yazılı bir belgeyle noter tasdikli bir taahhütnameyle inşallah basınımıza da takdim etmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Bugün burada Yeniden Refah Partisi olarak konuştuğumuzu yapıyoruz. Sözümüzün eri olduğunu gösteriyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 100
  • YENİ BİR DÜNYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Versen suç vermesen suç şeytan bunun neresinde İktidarın doğrularına doğru diyebilen Yanlışlarına yanlış diyebilen tek lider DR FATİH ERBAKAN YENİDEN REFAH PARTİSİ 150 milyar dolar kaynak paketi hazır diyor Sorun nere de bu para diye açıklasın Kafanıza takılan ne varsa sorun cevabını alın Ön yargılı olmayalım buynuz kulağı geçebilir
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu iktidara sahip olmadığın zaman bir vere varamaz rahmetli baban vermediği verdi Allah rahmet eyliye ne oldu hukumet 8 ay durabildi neyin peşindesin bu iktidarı açıktan desteklemessen unut
    Cevapla
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayin bu milletle oynamayın Demirel ege de tutun piyasası için kim ne verirse 5tl fazla vereceğim dedi daha sora pahalı alınan Tütün ler yakıldı netice 5 sende muhtacız dedi Türkiye battı. Eski ege liler bu muhabbeti bilir. Rahmetli Erbakan da atardi ama ,bunun gibi değil teknik adamdı mekanı cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar unuttuğumuz bir şey var bu 60 yaş yasasının çıkması Tayyip in işi değil bu yasanın en çıkmasını en çok isteyen ve çıkartan Çarkçı Kemal ve avanesi dir bunu hatırlatmak istedim
    Cevapla
  • Mülayim T 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes eyt edebiyatı yapıyor, tamam da nasıl çözeceksin anlat dediğinde, ayrıntı veren yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...