Meral Akşener, Uysal ve Karamollaoğlu ile görüştü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti.

GİRİŞ 13.06.2022 15:30 GÜNCELLEME 13.06.2022 17:09
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, DP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Uysal'ı ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret, yaklaşık 1 saat sürdü. Akşener daha sonra SP lideri Karamollaoğlu'nu makamında ziyaret etti. 



Görüşmede, 3 Temmuz'da, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in ev sahipliğinde yapılması planlanan toplantının gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral abla kiminle görüşürsen görüş bu görüstüleriyin oyu 0 .0. nokta bilmem kaç pkk la görüşeceksin yavuz ağarali oğlu gibi gercek ülkücü saf disi bırakıyorsan ülkücüyü ne oldu pkk mı kizdi sana adami
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    "Bir taşla iki kuş " hatta üç kuş, hem alevlerin oyuna talip oldu. Hem Kilictaroglu nün aleviligini bir daha vurguladı. Hem de "seni aday yaptırmayız " i işledi.
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Kilictaroglu nün mesebi konusunda "iyi polis kötü polis" oynandığını düşünüyorum. Aksener CHP içindeki kemalist, ulusalcı oyların dışında alevi oylarına da göz kirpmistir. "Ana" muhalefet olacak...
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral gelen talimatları iletti kesin yeni görev konusma metnini verdi baska ne olacak yemek cay icip ulkeyi nasil parçalariz derdindeler
    Cevapla
  • fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    bi halt olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...