Ekonomiyi kötülemek için her fırsatta kamera karşısına geçen CHP Sözcüsü Faik Öztrak kendini patlatan bir açıklama yaptı. 10 Haziran'da hükümeti hedef alarak "Kasada para kalmadı." diyen Faik Öztrak 17 Haziran'da yaptığı açıklamada ise "Hazine'de 500 milyarı aşkın para var, asgari ücrete hemen zam yapın." dedi. Öztrak yaptığı açıklamalar ile kendi kendisini yalanlarken 'ekonomik kötü' algısı yapmak için yalan söylediklerini de itiraf etmiş oldu.

AK PARTİLİ ÖZALAN: DEVE KUŞLARI BİLE BUNLARDAN DAHA İYİ SİYASET YAPAR

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan Öztrak'ın yaman çelişkisini sosyal medyadan eleştirerek "CHP Sözcüsü Faik Öztrak, kendi kendini imha etti. Dün "Hazine bomboş" diyordu, bugün "Hazine para kaynıyor" diyor. Deve kuşuna "Uç" demişler, "Ben deveyim" demiş. "O zaman koş" demişler, "Ben kuşum" demiş. Bir öyle bir böyle! Deve kuşları bile bunlardan daha iyi siyaset yapar." dedi.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Alperen 18.06.2022 16:08
    Hainler güruhu bunların topu aynı ağızlarından bir kelime bile doğru çıkmıyor. İşleri güçleri algı yapmak. Akılları sıra siyaset yaptıklarını sanıyorlar.
  • Rıfat 18.06.2022 14:11
    sahtekarlar
  • ALİ 18.06.2022 13:45
    Muhalefet yalancıdır yalancıların akibeti ne kötüdür. Yalancılar ülkeyi azdaha iç savaşa sürüklüyorlardı gerci o tehlike daha geçmedi ama milletimizin büyük çogunlugu muhalefetin vatana ihanet adına yalan söyledigini anlamış oldu .
  • çağlayan. 18.06.2022 12:30
    keşke kasamızda çok para olsun.devletimiz her zaman gereğini yapar.ama bunların yalanlarından bıktık artık.kendi ile çelişen bir zihniyetmi bu ülkeyi yönetmeye talip.
  • bülent duman 18.06.2022 12:29
    evet inşallah oy verenler biraz insafa gelirler de anlarlar.
Daha fazla yorum görüntüle