Akşener'den Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Partisinin belediye başkanı ile bir araya gelen İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Bizim cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" sözlerine "Ben Başbakan adayıyım, geri dönüşü olmaz" diye yanıt verdi.

Akşener'den Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması
Akşener'den Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması
GİRİŞ 20.06.2022 11:51 GÜNCELLEME 20.06.2022 11:51
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin belediye başkanı ile bir araya geldi. Belediye başkanları Akşener'e "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" dedi. Akşener de "Ben Başbakan adayıyım. Bunu söyledik bunun geri dönüşü olmaz" yanıtını verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin belediye başkanları ile genel merkezde bir araya geldi. Yaklaşık 6 saat süren toplantıda Akşener daha çok başkanları dinledi. Seçim süreci ve parti politikalarının sahadaki yansımalarının ele alındığı toplantıda belediye başkanları izlenimlerini anlattı.

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre toplantıya katılan belediye başkanları Akşener 'e "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" dedi. Anadolu'da da bu yönde bir talep olduğunu dile getirdi. Ancak Akşener bu sözlere "Ben açıklamamı yaptım, başbakanlığa aday olduğumu söyledim. Bunu söyledik bundan geri dönüş olmaz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı seçimlerde birinci parti olma iddiasını da yineledi. Bu sözün boşuna söylemediğini, hedefin belli bir strateji ve plan çerçevesinde dile getirildiğini ve hedefe de ulaşılacağını kaydetti.

Partinin kalkınma politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale'nin de bir bölümüne katıldığı toplantıda ekonomi için ayrı bir parantez açıldı.

Geliştirilen stratejilerin başarılı olduğu ancak halka anlatılması noktasında daha anlaşılır ve daha sade bir iletişim dili kullanılmasının faydalı olacağı belirtildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Son Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Lanetullah fetullah buna başbakan olacaksın dedi , kardinalinin sözünü dinlemek zorunda.
    Cevapla
  • siverekli şakir 1 yıl önce Şikayet Et
    senden bir halt olmaaaazzzzzz....Hep boş konuşuyorsun boş senden ancak Boş Bakan olur....
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    yurttta sulh diyen sendin.sonunda 15 temmuz çıktı.şimdi başbakan olacağım diyorsun cumhurbaşkanlığı varken.sen daha adayım diyemiyorsun.işin gücün riv riv.senin deyiminle zevzeklik.
    Cevapla
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Döneklik sizin soyadınız.
    Cevapla
  • Murat KARA 1 yıl önce Şikayet Et
    Takıldı galiba. 15 Temmuzdan önc Başbakanlık vardı yine olamadı. Şimdi olmayan bir makama talip. Nasıl olacakmış Allah aşkına biri anlatsın. Buna ümit besleyenlere yazık yahu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi