MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli "Netflix'te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır" diyerek Netflix'te yayınlanan içeriklere tepkisini gösterdi.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

Toplumsal bünyeyi ur gibi saran şiddet vakalarında bir türlü azalma, zayıflama emaresi görülmemektedir. Vahşet haberleri, seri cinayetler maalesef milli vicdanı derinden yaralamaktadır. Bazı diziler, Magazin programları hepimizi rahatsız etmektedir.

Netflix'de küfür ve en samimiyetsiz esprilerin yer aldığı, sözde komedyenlerin olduğu diziler artık haddini aşmıştır. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran ucube dizi sahnelerinin neresini beğenip takdir edeceğiz?

Yorumlar 35 Yorum Var
  • Hasan 21.06.2022 17:44
    Bunu muhalefet olsun diye söylemiyorum. Nasıl ki maç seyretmek, F 1 seyretmek ve ya internet kullanmak için her hangi bir platforma üye olunuyorsa, bahsi geçen sitelere de para ile üye olunuyor. İsteyen seyreder istemeyen seyretmez. Ben seyretmek istemiyorum ve seyretmiyorum. İsteyen açsın seyretsin. O zaman internet de kullanılmasın, bu sitelerden daha beterleri var o mecrada. Tabi isteyene. Önce kafaları temizleyelim , gençlere olanak sunalım ki onlar da bu ve bunun gibi şeylere eğilim göstermesinler. Hangi belediyenin doğa ve kültür etkinliği var. Gençlere ücretsiz spor, kamp, doğa yürüyüşleri, izcilik gibi eğitimler veriyor. Biraz da bunlardan bahsetseniz güzel olurdu.
  • İsmail 21.06.2022 17:26
    Haddini açtı doğru başkanım bürokrasi de öyle maalesef Mugla aile il il mudurlugu de muhalif partinin temsilcisi gibi. İnsanlara zulmü yapıyor. Size güveniyoruz sayın Başkanım.
  • İhsan 21.06.2022 16:31
    Küfre para veren çok beyin fukarası var maalesef
  • suat 21.06.2022 16:26
    valla helal olsun hükümetin dillendirmediği şeyleri sizler dillendiriyorsunuz.dilimizde tüy bitti söyleye söyleye netflix tiktok kapatılsın
  • Türk 21.06.2022 16:07
    Allah ömrüne bereket versin Reis
Daha fazla yorum görüntüle