Kemal Kılıçdaroğlu, orman yangınından iktidarı sorumlu tuttu, "Verin görevi açalım bir kampanya, uçak da helikopter de getirelim buraya" dedi. Kılıçdaroğlu'nun vaadi sırasında, yangına müdahale eden helikopterin sesi net şekilde duyuldu. Kurmayları da o anı başlarıyla takip etti.

"BU ÜLKE SENİN GİBİ PROVOKATÖR GÖRMEDİ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. "Bu ülke çok provokatör gördü ama esas senin gibisini görmedi" diyen Dağ, "Devlet canhıraş sahadayken siz nelerin peşindesiniz. Her doğal afette akbaba gibi ortalığa saçılmanızdan bu millet bıktı. Kendinize gelin! Muhalefet olmayı devlet düşmanlığıyla karıştırmayın artık" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 505 Yorum Var
  • Reyis 26.09.2022 02:52
    Reis Reis sonuna kadar Reis oyumuz Reise bay Kemal Reis bir dünya lideri siz kim Reis Kim siz reisin gölgesi bile olamazsiniz utanin biraz atip tutmaktan.
  • abdulbaki 16.08.2022 13:03
    para bulma yoluda ilginç. yıllar önce chp gene halktan para istemiş, hazine boş demişti. verilen altınların hesabı daha sorulmadı. Milleti soymağa alışmışlar. devlet olarak alırız diyemiyor, yaparız bir kampanya halktan isteriz diyor. bu arada yok dediği helikopterlerin sesinden konuşumıyor, yanında yalanca ali ile beraber.
  • Akn 16.08.2022 09:05
    Seninkiler hala tatilden donemediler. Bu kadar iç yüzünü belli etme. Tarihte kapattığınız uçak fabrikaları faili meçhulleri nereye koyacaz.
  • Paol 08.08.2022 21:45
    Rezil kemallll ulan babanda mı yalancıydı?????
  • Ertan Ersoy 25.06.2022 18:30
    Fıkra gibi adam Ciddi ye alınacak bir tarafı yok..bence haber değeri olmayan bir zat.!
Daha fazla yorum görüntüle