AK Parti'li Turan: "Dolarla vekil oluyorlar" ithamı karşısında CHP grubu sessiz kalamaz

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin, yeni eşi Tuba Torun hakkında yayımladığı ses kayıtlarına ilişkin "Dolarla vekil olunuyor' ithamı tüm CHP grubunu zan altında bırakır." dedi.

AK Parti'li Turan: "Dolarla vekil oluyorlar" ithamı karşısında CHP grubu sessiz kalamaz
AK Parti'li Turan: "Dolarla vekil oluyorlar" ithamı karşısında CHP grubu sessiz kalamaz
GİRİŞ 27.06.2022 16:32 GÜNCELLEME 27.06.2022 16:35
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Bülen Turan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi tarafından yayımlanan ses kayıtlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

"MUSTAFA ŞENTOP'U GÖREVE DAVET EDİYORUM"

Turan, "Herkesin özel hayatı kendisinin. Çoluk çocuk var, duruma üzülürüz sadece. Ancak 'Dolarla vekil olunuyor' ithamı tüm CHP grubunu zan altında bırakır. Böyle ağır bir iddia karşısında CHP sessiz kalamaz! Mafyanın 10 bin dolar iddiasını günlerce tekrarlayanların sessizliği ibretlik. Bu itirafla CHP yönetiminin ehliyetten, liyakatten, kendi ifadeleriyle 'örgütten' ne anladıklarını görmüş olduk. Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop'u göreve davet ediyorum. Gerekli araştırmalar yapılmalı ve CHP Grubu bu ağır ithamdan kurtulmalı ya da ilgililer cezalandırılmalı" dedi.

Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen hesaptan yeni eşi Tuba Torun'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı paylaşılarak, "'Dolarla vekil oluyorlar, ben kadın hakları diye yırtınıyorum, olamıyorum' demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun" notu düşülmüştü. 

CHP'yi karıştıran ses kaydı Muharrem İnce'nin yıllar önceki sözlerini hatırlattıCHP'yi karıştıran ses kaydı Muharrem İnce'nin yıllar önceki sözlerini hatırlattı

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 55
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP de dolarla vekil oluyor demek ki acaba kastı 1 dolar mı...
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru parası olan oluyo.köylü Mehmet agamı oluyo
    Cevapla
  • TÜRKİYE 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırmıyorum adı chpkk
    Cevapla
  • KORAY 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç fakir ve kültürlü kendini geliştirmiş bir insanın milletvekili olduğunu görmedim.
    Cevapla
  • fuzul 1 yıl önce Şikayet Et
    toku yiyen chp, temizleme meclis başkanına mı kalsın..alayına siha!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu