Kuşadası'nda CHP'li başkana tepkiler büyük: Vatandaşla dalga geçtiler

Kuşadası'nda referandumla ‘yeşil alan' yapılmasına karar verilen araziye bina yapan CHP'li belediyeye tepkiler dinmiyor.

Kuşadası'nda CHP'li başkana tepkiler büyük: Vatandaşla dalga geçtiler
Kuşadası'nda CHP'li başkana tepkiler büyük: Vatandaşla dalga geçtiler
GİRİŞ 04.07.2022 07:24 GÜNCELLEME 04.07.2022 07:30
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için vatandaş, "Kendisi de açık oy kullanıp elindeki kağıdı göstererek şov yaptı. Ancak halkı kandırdı. Bu yalanı affetmeyiz" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Kuşadası ilçesindeki Tariş arazisine 'yeşil alan' yapma sözü vermesine rağmen belediye hizmet binası yapmasına vatandaşların tepkisi sürüyor.

Tariş alanının ne amaçla kullanılacağının belirlenmesi için 15-17 Nisan 2016 tarihleri arasında referanduma gidilmiş ve referandumda arazinin yeşil alan olması yönünde sandıktan sonuç çıkmıştı. Sandıktan çıkan sonuca bağlı kalacağını söyleyen Çerçioğlu, sözünü tutmayıp Kuşadası'nın kalbindeki araziyi betonlaştırdı. O arazi üzerine yapılan yeni belediye hizmet binasının açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 23 Haziran'da yapıldı. Kuşadalılar, halka verilen sözün tutulmamasına tepki gösteriyor.

AK Parti Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Özcan Özcan: 6 yıl önce yapılan referandumda Çerçioğlu da açık oy kullandı. Buranın yeşil alan ve otopark olması istediğini belirtti. Kendi oyunu bile hiçe saydı. Burası yap işlet devret modeliyle Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin elinden çıktı. İnşaatı yapan firma bu araziye beton yığınını dikti. Ortada bir yeşil alan yok. Kemal Kılıçdaroğlu gelmeden saatler önce buraya çim serildi. Açılış yapıldı ancak bina kullanıma hazır değil. Kılıçdaroğlu geliyor diye bir göz boyama yapıldı.

ADETA VATANDAŞLA DALGA GEÇTİLER

Turizmci Abdulkadir Saygın: Adeta vatandaşla dalga geçercesine yeşil alan yerine bina dikildi. Referandumda halkın ne düşündüğünü öğrenmek istediler. Sanırım bu yüzden referandum yapıldı. Buradaki yeşil alan dedikleri sadece yeşilimsi çim sermek oldu. Bir vatandaş olarak Çerçioğlu'nun söz verdiği bir şeyi bir gün olsun yaptığını görmek istiyorum.

BUNDAN SONRA 'CEKETİMİ KOYSAM KAZANIRIM' DEMESİN

Ahmet Fuat Özen: 2016'da Çerçioğlu burada elindeki kağıdı gösterip yeşil alan yapacağını söyledi. Alt taraf otopark üst taraf ağaçlık ve insanları oturacağı bir park alanı olacaktı. Halkı kandırarak kent merkezine bu bina diken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu kınıyoruz. Bundan sonra Çerçioğlu 'ceketimi koysam kazanırım' demesin. Kuşadası halkı kendine atılan kazığı asla affetmez.

UCUBE İLE KARŞILAŞTIK

MHP Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan: Kuşadası halkının katılımıyla yapılan referandum sonucunda yeşil alan yapılması kararı çıkmıştı. Fakat aylar önce başlayan inşaat çalışması sonucunda referandum sonucunun tam tersi bir ucube ile karşılaştık.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    Beton belediye binası mi Bence oraya CHP yavru sarayı ni yapmış arkadaşlar siz beton yığını olarak görüyorsunuz
    Cevapla
  • gülo 1 yıl önce Şikayet Et
    he he oyunuuz chp ye verin verin. PKK teröstleir fetö alçkalrı kadr size değer vermezler lakin peşlerinden de koşarsınız. sonr ağlarsınız. seçim olsa gene hainlere teröstleir başımıza bela edenlere oy veririsniz. gafiller.
    Cevapla
  • Rasim 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse boşuna kendini yormasın, CHP ceketini koysa kazanır dediğinde haklı.. Ama her yer için geçerli değil, kazanacakları yerler İzmir Kadıköy Beşiktaş Şişli Bodrum vb. yerlere altından taht yapsanız burası gibi yerler CHP den başkasına oy vermez.. Bunlar böyle der ilk seçimde yine seçerler...
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların verdi sözü tuttukları görülmüşmüydü sanki. Allah korusun bir secilirseler HDP ye ve ABD ye verdikleri sözler haricinde hiçbir sözü tutmayacakları belli
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    İLK DEĞİL!!!SON DA OLMAYACAK...ama sonu olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu