MHP'den istifa eden Ersoy'a, Bahçeli'den üyelik daveti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 ay önce disiplin kuruluna sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'u tekrar üye olması için davet etti.

MHP'den istifa eden Ersoy'a, Bahçeli'den üyelik daveti
MHP'den istifa eden Ersoy'a, Bahçeli'den üyelik daveti
GİRİŞ 14.07.2022 16:12 GÜNCELLEME 14.07.2022 16:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, "5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir. Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır" dedi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye attınız , niye çağırıyorsunuz ? Seçilen bir milletvekilini parti disiplin kurulları değil millet cezalandırmalı. Eğer suçu varsa.
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Keyif için mi disiplin kuruluna sevk edilmiş ? bir kusuru olmuştur, disiplin kurulu uyarı cezası falan verebilir, partiyle ilişiği mi kesilmiş ? Her yerde olduğu gibi partilerin de kuralları var parti disiplinine uymayan uyarılır vs. yoksa parti kurallarına uymayacaksan ne işin var orada ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor