Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte 15 Temmuz törenine katılacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle yarın İstanbul'da düzenlenecek programlara katılacak.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte 15 Temmuz törenine katılacak
Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte 15 Temmuz törenine katılacak
GİRİŞ 14.07.2022 16:26 GÜNCELLEME 14.07.2022 17:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 15 Temmuz 2022 Cuma günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İstanbul Saraçhane Meydanı'nda düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6'ncı yıl dönümü törenlerine katılacaklardır" denildi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Esat Yanık 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu bir gerçek ki fetö ile mücadelenin kahramanı Sn. Bahçelidir. Sevin ya da sevmeyin tam bir vatanperver ve devlet adamı.
    Cevapla
  • Necdet 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda darbenin önüne geçen erdoğanı koruyan o zamanki 1.ordu komutanı ümit dündar aynen şöyle demişti,beni devlet bahçeli ye sorun
    Cevapla
  • Oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    İBB başkanı yarın haftalık tatiline çıkabilir benden söylemesi
    Cevapla
  • muhsin 1 yıl önce Şikayet Et
    İsminle çok yaşa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi