AK Parti'li Dağ'dan CHP'li Özkoç'a sert tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili skandal açıklamalar yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a sert tepki gösterdi.

AK Parti'li Dağ'dan CHP'li Özkoç'a sert tepki
AK Parti'li Dağ'dan CHP'li Özkoç'a sert tepki
GİRİŞ 16.07.2022 17:26 GÜNCELLEME 16.07.2022 17:26
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti'li Hamza Dağ, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İki gündür kontrollü CHP’nin içindeki FETÖ artığı milletvekili Özkoç’a bir haller olmuş. Gördüğü milli birlik ruhu nöbetler geçirmesine sebep olmuş. Yalanlarınızla ne kadar sulandırmaya çalışırsanız çalışın, nafile! Milletimiz o gece kimin neyin arkasına sığındığını gördü." dedi. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 13
  • Hain Düşmanı 1 yıl önce Şikayet Et
    SARHOŞŞŞ ne dediğini bilmiyor AYYAŞŞ!!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Putlara tapmak Ayran içmek başka hiç bir şey yok.
    Cevapla
  • Karanlık Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan kadar başına taş düşer. Bu ne zırva. Bide Twitter da falan yazmış. Şaka gibi. Seviyesizliğe bu kadar mı özenir insan? Memleket için proje fikri olmayanın aklından diline çıkan bu anlaşılan. Arıza var. Birde zerre bilipte söylese. Bildiği yok. Sallıyor. Hedefe kişi koyna amacı, gerçekten suç hedefinin merkezini saptırma Tâbi ki Fetö cümüsün diye sorarlar adama.
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten yazıklar olsun bir insan liderine bu şekilde konuşup uslüp buluyorsa ne saygı nede sevgisi vardır sadece içinşzde kin nefret ve yalancılık riyakarlık var halkı kışkırtmal var yazıklar olsun. Peki sen nerdeydin öz koç ?????
    Cevapla
  • RUMUZ DADAŞ 25 1 yıl önce Şikayet Et
    Satilmis ozkoc, hainsin hain.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?