MHP Genel Başkanı Bahçeli'den "Çağrım Sana" kampanyası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, birlik ve beraberlik mesajı içeren, "Çağrım Sana" kampanyası başlattı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den "Çağrım Sana" kampanyası
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den "Çağrım Sana" kampanyası
GİRİŞ 19.07.2022 13:52 GÜNCELLEME 19.07.2022 13:54
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bahçeli, başlatılan kampanyaya yönelik, partinin sosyal medya hesabından video yayımladı.

Videoda, "Bin yıllardır tarih sahnesinde türlü oyunlarla mücadele eden kutlu milletin ferdisin" ifadesini kullanan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Ana yurdundan bu yana iyi ve kötü günlerinde birlik olduğunda kazandın, bölündüğünde kaybettin. Gün geldi yurt edinmek için, gün geldi edindiğin yurdu korumak için can verdin, kan döktün. Gün geldi, dünyanın en büyük imparatorluklarından birini kurdun, gün geldi neslinin devamı için Anadolu'da Kurtuluş Savaşı verdin. Hep mücadele ettin, hiç yılmadın, hiç bozulmadın. Onurundan, gururundan, bağımsızlığından hiç ödün vermedin. Varlığı bildin, yokluğu gördün. Yapılmazı yaptın, imkansızı başardın. Çünkü sen büyük Türk milletinin bir ferdisin. Kendimizi farklı tanımlayabilir hayata, ekonomiye, siyasete farklı pencerelerden bakıyor olabiliriz. Ancak ortak noktamız var, biliyorum, vatan, bağımsızlık.

Şimdi çağrım sana, gel hep birlikte tam bağımsız, güçlü ve büyük Türkiye'yi 2023'e taşıyalım. Dosta ve düşmana Türk milletinin bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha gösterelim. Atatürkçü, demokrat, ülkücü, milliyetçi, mütedeyyin ne dersen de, kendini nasıl tanımlarsan tanımla, hangi görüş ve fikirden olursan ol 'önce ülkem ve milletim' diyorsan çağrım sana."

Kampanyada, "Önce ülkem ve milletim diyorsan çağrım sana", "Bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyorsan çağrım sana", "Milli birlik ve huzurlu yarınlar için çağrım sana", "Her yöremizi kardeş, her insanımızı aziz biliyorsan çağrım sana", "Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyorsan çağrım sana", "Biz birlikte Türkiye'yiz diyorsan çağrım sana" sloganları kullanılıyor.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 20
  • Ali 07 antalya 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın genel başkanım biz önce atatürk e sonra başbugumuza ve şimdi size vatan bayrak millet devlet ve tam bağımsızlık için biat etmişiz ölürüzde bu davadan vaz geçmeyiz sonuna kadar cumhur ittifakındayız emret yeter siz varolun bizler emrinizdeyiz
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce vatanım,milletim,bekaam diyorsan hedefim Kızıl Elma diyorsan buyur gel bu ülke bizim kardeşiz.Yok ;Abd den ab den demokrasi dilenirim,abd başkanıyla birlikte ülkemin seçilmiş Cumhurbaşkanını gönderirim ,dış politikada el pençe divan dururum,dış politikada,mavi vatandan,kıbrıstan ,azerbaycandan,suriyeden ,ıraktan ,libya dan vazgeçerim,teröristlerin yerine atanan kayyumlara karşı isen,ülkemi her firsatta ağbabalarıma şikayet ederim,sınır ötesi operasyonları durdururum,terörist demirtaş,kavala,fetöcülere özgürlük isterim,hdpkk nın özerk yönetim zırvalığını desteklerim her türlü tavizi veririm diyorsan bu ülkede yaşayan iki düşmanız.
    Cevapla
  • Celus Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsın devletlüm DEVLET gb Devlet BAHÇELİM! Görmeyen gözler duymayan sağrlar umarım kıprdar artık inş umarım!!
    Cevapla
  • Aydın Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi, ülkücüğüm diyen herkesi MHP ye bekliyoruz.
    Cevapla
  • Celus Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk ismli yazıya yanlşkla şikayet butonuna gtmişim çok özr dilior geri alıyorum blginize
    Cevapla
  • cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    Omurgalı olanlar mayası düzgün olanlar anlar DEVLET bAHÇELİYİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...