Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu, Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çaya davet etti.

Erdoğan tahıl sevkiyatı anlaşması yapmak üzere Dolmabahçe Sarayı'na geçeceğini belirterek gelemeyeceğini ancak çay davetinden memnun olduğunu belirtti

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Cafer 23.07.2022 12:34
    Ahirette hesabı düşünmeyen SP'liler CHP ve HDP'ile nasıl aynı masa etrafında olabilir ve CHP uzun yıllar halka inanç ve hürriyet yönünde nasıl zorluklar çıkardığını ve daha dün üniversitelerden kızlarımızın 1 mt örtü yüzünden yıllarca okullardan sürüklenip atıldığını ve öğrenim haklarından nasıl mahrum bırakıldığını bir Müslüman nasıl unutur ve HDP uzantısı pkk'da 40 yıldır polis asker öğretmen ve sivil halk demeden katlettiğini ve bu zihniyetin iktidara gelmesi için CHP ve yedeklerinin başa gelmesi için SP'lerin destek vermesi ve Erbakan hocayı 6 ay içinde tencere tava çalarak iktidardan indirenlerle SP'ler nasıl aynı görüşte olur Hocayı seven biri olarak bizleri çok üzüyor.
  • veli 23.07.2022 11:03
    İlçe başkanı uyanıkmış,helal olsun.Erbakan hocamıza yakışır ilçe başkanı,tebrikler...
  • salihoğlu 23.07.2022 11:01
    "saadet vakti" şayet doğru söylüyorsan bir kez daha düşün. Senin CHP- HDP ye ihtiyacın var? yoksa aynı yerde nasıl olacaksın. sonra Ahirette de birlikte olma gibi bir sonuçla karşılaşırsın maazallah
  • Cafer 23.07.2022 10:34
    Temel kızıp görevden almasın başkanı nede olsa CHP koltuk değneği halene geldi SP' si Ha SP verilen oy Ha CHP veya HDP vermişsin oyunu hiçbir farkı yok.
  • hidayet 23.07.2022 10:31
    milli kör üş geleneğine artık oy yok
Daha fazla yorum görüntüle