Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'e hakaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankapark'ı ziyaret etti. Akşener, Melih Gökçek'i eleştirdi. Mansur Yavaş ise Gökçek'le ilgili soruya hakaret ederek cevap verdi.

GİRİŞ 24.07.2022 14:27 GÜNCELLEME 24.07.2022 14:27
Bu Habere 281 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankapark'ı ziyaret etti. Akşener, burada gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"14 milyar lira nasıl gömülür ve nasıl sonuç alınmaz? Apaçık bir israf ve muhtemelen ortaya çıkacak apaçık bir yolsuzluk var. 

14 milyar liraya KYK borçlarının tamamı silinebilirdi. EYT'lilerin birçok problemi bu kadar büyümezdi. Vatandaşların nasıl bir sistemle ütüldüğünü gördük. Sonuç itibariyle Ankaralıların istediğinin olması lazım burada. Ankapark'ı unutturmamamız gerekiyor."

MANSUR YAVAŞ'TAN GÖKÇEK'E HAKARET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, eski başkan Melih Gökçek'le ilgili soruyu, "Kontrole gitmesini öneriyorum. Ruh sağlığından endişe ediyorum attığı tweetlere bakarsanız. Tedavi olsun, muhatap alalım" şeklinde yanıtladı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 281
  • ERTUĞRAN DURAN 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH aşkına : NEYİ KONUŞUYORUZ ......BU ADAMLARIN NE OLDUĞUNU NİYE GÖREMİYORUZ ABİLER.... BUNLAR PKK İLE BERABERLER. ÜLKENİN ALEYHİNE ÇALIŞMALARI BU YÜZDEN.
    Cevapla
  • hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    bence süper cevap o kadar para yazık be
    Cevapla
  • VATANSEVER 1 yıl önce Şikayet Et
    Ankaraya çok yazık oldu. Bu zat Ankarada dişe dokunur Tek proje söylesin yeter. Yok var olanı da çürütüyorlar. O zaman Melih Gökçe döneminde yapılan yollar, viyadüklar ,alt geçitler, küprüler, arabaların sığdığı atık su kanalları, büyük parklar, göletler, yeşil alanlar sayamadığımız hizmetleri kullanma o zaman. Bunların hayali bile bir Dikmen Vadisi Projesi yapamaz.
    Cevapla
  • Candan 1 yıl önce Şikayet Et
    İşletmesini bile beceremeyen siz zavallı zillet ittifakı dönüp Ankarayı Ankara yapan Melih Gökçek'e dil uzatmayla kendinize bir sebep bulmaya çalışırsınız. Melih başkanı fazla sevmem ama hakkını da teslim etmek her insanın görevidir. Adam oraya disneyland gibi bir eğlence parkı kurdurdu siz sömüremeyeceğiniz hortumlayamayacağınız için firmayı zarara uğrattınız ve milli serveti çürümeye mahkeme zırvalarıyla terk ettirdiniz. Bu millete yararınız olsa bunu yapmazdınız. Ahhh İstanbul ve Ankara ahhh seçimlerin oyun olmadığını anladı aziz millet ama olan İstanbul'un Ankara'nın 10 yılına oldu.
    Cevapla
  • hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    anka park degil hayvan heykelleri 2018 de işletecek kişi bırakıyor
    Cevapla
  • isbay 1 yıl önce Şikayet Et
    o şahsiyetlerin anavatandaki dostları da makarios'un heykelini yaptılar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi