Bakan Soylu'dan şehitler için başsağlığı mesajı

İçişleri Bakanı Soylu, Fırat Kalkanı Harekat Alanı Bölgesinde şehit düşen Mevlüt Yoğurtçu ve Mert Otal ile Pençe-Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen Cüneyt Taşyürek için başsağlığı mesajı paylaştı.

Bakan Soylu'dan şehitler için başsağlığı mesajı
Bakan Soylu'dan şehitler için başsağlığı mesajı
GİRİŞ 27.07.2022 12:05 GÜNCELLEME 27.07.2022 12:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fırat Kalkanı ve Pençe-Yıldırım Harekat alanlarında şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajı paylaştı.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından, "Fırat Kalkanı Harekat Alanı Bölgesinde Şehit düşen Kahraman Evlatlarımız Mevlüt Yoğurtçu ve Mert Otal ile Pençe-Yıldırım Harekatı'nda Şehit düşen Kahraman Evladımız Cüneyt Taşyürek'e Allah'tan rahmet; aileleri, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim Şehitlerimizin ailelerine sabr-ı cemîl ihsan eylesin. Mekanları cennet, makamları âlî olsun inşallah." paylaşımında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey Türk milleti her gün şehit veriyoruz, bu millet (zillet) ittifakından bir başsağlığı mesajı var mı. Bunlar kime hizmet ediyor uyanın artık. Ülkenin bekası çok önemli..
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAKANIM, SİZİN GiBİ İN SANLARIMIZLA GURUR DUYU YORUZ, İFTİHAR EDİYORUZ, ÜLKEMİZDE BİR KALE OLDUĞ UNUZU BİLİYORUZ, SİZE HER KONUDA GÜVENİYORUZ, HİÇ BİR ZAMAN ÇİZGİNİZİ BOZMA DINIZ, SİZİ VATANDAŞ OLAR AK TEBRİK EDİYORUZ, İŞİNİZ, GÜCÜNÜZ RAST GİTSİN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi