Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Kılıçdaroğlu ortak aday olursa kimse karşı çıkmaz

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, altılı masada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun isminin çıktığı takdirde kimsenin karşı olmayacağını dile getirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Kılıçdaroğlu ortak aday olursa kimse karşı çıkmaz
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Kılıçdaroğlu ortak aday olursa kimse karşı çıkmaz
GİRİŞ 28.07.2022 23:28 GÜNCELLEME 29.07.2022 00:35
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı FeramUz Üstün, TELE1’de Umut Yertutan’ın sunduğu Habere Doğru isimli programa konuk oldu. Feramuz Üstün, Türkiye’nin bir geçiş döneminde olduğunu vurgulayarak partilerin önceliğinin memleket olması gerektiğini dile getirdi. Üstün, önümüzdeki seçimlerden sonraki seçimlerin partilerin birbirleriyle yarışacağı bir seçim olacağının altını çizerek, “Kimsenin nefis yapmayacağı bir durum olacak” dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NUN EMEKLERİNİ TÜM TOPLUM BİLİYOR”

Üstün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olmasıyla ilgili görüşlerini aktardı. Kılıçdaroğlu’nun emeklerini tüm toplumun bildiğini vurgulayan Üstün, “Özellikle Ankara, İstanbul seçimleri, İYİ Parti’nin seçimlere girmesinden biliyoruz. Şu andaki diyalogları ile ilgili de biliyoruz. Çıkıp 28 Şubat ile sıkıntılar varken özeleştiride bulunması kıymetli değil mi?” dedi.

“KİMSENİN İTİRAZI OLMAZ”

Üstün, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için bir araya gelen altı muhalefet partisinin kararı ile Kılıçdaroğlu’nun aday olması durumunda kimsenin bir itirazı olmayacağını dile getirdi. Adayın aklı ve niteliklerine vurgu yapan Üstün, “Ortak aday olarak verilirse asla kimse kimse karşı çıkmaz. Masada hiçbir problem olacağını düşünmüyorum” dedi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlunun adaylığına ak parti dahil hiç kimse karşı çıkmaz. on bir defa yenilmiş. on ikincisini de sindirir. Birçok ülkede bir defa mağlubiyet alan siyasetçinin istifa etmesi gibi bir anlayış var.
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    gidip cumhur ittifakının yanında olmazsınız ki elbette hainlerle beraber olursunuz
    Cevapla
  • kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    secimlere 10 ay sure kaldi ortak aday da bulamadiklarina gore tek secenek kemal ustelik kemal hdpkk ile de yakin iliskiler icinde masaya oturmadan hdpkk nin destegini alabilecek tek kisi masa altindan destek vererek kemal i desteklerler eger yanilip yenilip illet zillet ittifaki secimi kazanirlarsa masanin altindan cikarip masaya oturturlar zira secime girerken gizli secimi kazandiktan sonra engel kalmadigi icin acik olabilir hatta icisleri ve milli savunma bakanliklari bile hdpkk ya verilir kazanan abd ve ab olur birazcik akli olan illet ve zilletten uzak durur.
    Cevapla
  • Ömer Hüseyinoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal kk altılının adayı olmalı bence de. aslında ilyas salman daha uygundu ama kendileri bilir.
    Cevapla
  • AKHİLAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kemal kılıçtarolunun yardımcıları da sayın ilyas salmanla sayın müjdat gezen olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler