Başkan Erdoğan toplu açılış töreninde "6'lı masa menüsü pankart"ında yazılanları okuyarak "Kim var bunların arkasında PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP. Kim var İP. Kim var, ufak tefek partiler." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadeş Barış Meydanı'nda Çorum Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

"6'LI MASANIN ARKASINDA KİM VAR?"

6'lı masaya yüklenen Erdoğan, "Kim var bunların arkasında PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP. Kim var İP. Kim var, ufak tefek partiler. Normalde bu zatın siyasi ahlakı olsa çıkar milletten özür diler" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Muhalefet hizmet eserle konuşulmak yerine her gün yeni bir skandalla ülke gündemini meşgul ediyor" sözlerini kullandı.

"6'LI MASA MENÜSÜ DİYORLAR"

Orada bir pankart görüyorum. 6'lı masa menüsü diyorlar. Herhalde siz bu menüyü görmüşsünüz. Ne var bu menüde; yalan çorbası, koltuk kebabı, Kandil dolması, laf salatası var. Başka Selo kahvaltısı, Washington portakalı var. Ye yiyebildiğin kadar.

Birileri masa kurup sabah akşam iftira üretirken, biz eser üretiyor, hizmet üretiyoruz. Birileri sahte gündemlerin peşinde ömür tüketirken biz Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri yapma mücadelesini veriyoruz"

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Feridun amca 14.08.2022 09:04
    Reisimiz durmak yook yola devam diyor. Allah her zaman yar ve yardımcısı olsun.
  • Çiçek. 14.08.2022 08:06
    REİS. SEN YAPIYORSUN HALKA ALLAH IN İZNİYLE TİREN YOL. HASTANE uzaya uydu gönderdi DENİZDEN Gazımızıda çıkarıyorsun ARABAYIDA yaparız I nşallah ÇALIŞIYORSUN ÇALIŞIYORSUN CHP tehtitlerine ragmen engellemelerine. Ragmen yalancı CHP hdp ötekiler TERÖRİST Sevdalısı çocuklarımızı öldürten ERENİ öldürten köylü çocuklarımızı öldürten gelecegini çalan pkk DESTEKÇİLERİ HAİNLER ülkeyi bizi bölüp düşmana. yol . Açma çabası içinde ERMENİ Yahudi soyları ALLAH IN İZNİYLE her KÖTÜLÜKLERİ başlarına gelsin onlarda evlat acısı çeksin yüzü gülmesin masum temiz iyi kalpli Müslüman kardeşlerimi ALLAH Korusun her daim inşallah Amin
  • Xxx 14.08.2022 07:20
    Bi cacık olmaz bunlardan yakında 6 lı ganyan patlar
  • Hasan 14.08.2022 06:24
    Allah senin isini ras getire.
  • Reis1453 14.08.2022 02:28
    Allah başımızdan eksik etmesin sizi reis Allah ömrüne ömür katsın
Daha fazla yorum görüntüle