Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da konut teslim töreninde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek "Sel var tatilde. Yangın var, nerede yine aynı nerede. İstanbullu gereken dersi Allah'ın izniyle verecek mi? Vermeye hazır mıyız? Ben size inanıyorum. Size güveniyoruz aşk ile yürüyeceğiz ama durmak yok" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü projesi kapsamında Esenler'de daire sahibi olan vatandaşlara yönelik anahtar teslim töreninde açıklamalarda bulundu.

"3 YILDA DEPREME KARŞI NE YAPTILAR"

Konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, "Önümüzdeki yıl bir asrı devirecek cumhuriyet tarihimizde millet için çalışanlarla milleti hakir görenler arasındaki en önemli farkı ayırt edebileceğimiz yerlerden biri de depreme hazırlık çalışmalarıdır. Doğusundan batısına kadar ülkemiz deprem kuşağında yer almasına rağmen uzun süre bu gerçeğe sırt dönülmüştür. Kardeşlerim Allah aşkına söyleyin bu İstanbul'da büyükşehir belediyesi kimde? CHP'de... Peki CHP şu görevi aldı alalı neredeyse 3 yıl oldu. Onların depreme yönelik, konut inşasına yönelik yaptığı bir şey gördünüz mü?" dedi.

"İSTANBULLU GEREKEN DERSİ VERECEK"

"İstanbullu seçimlerde onlara gereken dersi verecek" diyen Erdoğan, "Bu İstanbul'da ben de büyükşehir belediye başkanlığı yaptım. Şu KİPTAŞ konutlarını yapan bu kardeşiniz oldu. Aşk ile koşan yorulmaz. Bu iş aşk işidir. Dertli olacaksın dertli. Yok Bodrummuş yok şurasıymış. Sel afeti oluyor nerede bu beyefendi? Yangın var, nerede yine aynı nerede. İstanbullu gereken dersi Allah'ın izniyle verecek mi? Vermeye hazır mıyız? Ben size inanıyorum. Size güveniyoruz aşk ile yürüyeceğiz ama durmak yok" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 51 Yorum Var
  • muammer 20.08.2022 11:53
    Muhatap almayın. Sizin gibi birisi bir adamı konuşuyorsa,o kişi kendine "adamlık" payesi çıkarır. Büyütmeyin ,boş verin, yok sayın.konuşuyorsunuz adam "bak ben kimlerle muhatabım diye kendine itibar devşiriyor ".SÜKUT SUİKASTI" uygulayın, oldu sayın.
  • mstf 20.08.2022 10:44
    6 +1 seçim yarışına en az bir sene önce başladı. şimdi reis start alıyor. 2023 cok iddalı geçecek. reis haricinde ak parti kadrolarını açıkcası pasif buluyorum. gaflet uykusundalar. neyse biz oyumuzu herzaman reis icin kullanacaz. o tek başına yeter.
  • Yutong 20.08.2022 10:30
    Oy hesabı yapan eytlilerden nefret ediyorum
  • Çiçek. 20.08.2022 10:07
    HER YER ÇÖP HER HALİÇ KOKUYOR SULAR. KESİLİYOR İŞÇİLER Kovuluyor çalışan İŞÇİLERİ de dün gördüm akşam haberde hakkımızı istiyoruz diye bay KEMALİN konuşma yaptıgı yere git miller belediye işçileri hiiç görülememişler bay Kemal işçiyi düşünücez haksızlık yapılmıycak sözde diyor iş CİDDİYE binince görmezden geliyor
  • Taner Yıldız 20.08.2022 09:08
    HDP'nin kapatılmasına destek vermeyenlere Türkiye sevdalısı Vatansever hiç kimse oy vermez
Daha fazla yorum görüntüle