Bahçeli'den Gaziantep ve Mardin açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep ve Mardin'de dün meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili, "Trafik terörüyle tavizsiz bir mücadele icra edilmelidir" dedi.

Bahçeli'den Gaziantep ve Mardin açıklaması
Bahçeli'den Gaziantep ve Mardin açıklaması
GİRİŞ 21.08.2022 14:19 GÜNCELLEME 21.08.2022 14:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Gaziantep, Mardin, Afyonkarahisar ve Rize'de meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili bir açıklama yayınladı, kazalarda hayatını kaybedenler için taziye dileklerini iletti.

Bahçeli'nin açıklaması şöyle:

"Ülkemizin farklı il ve ilçelerinde dün meydana gelen feci kazalar milletimizi kedere boğmuş ve derinden sarsmıştır.

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun Nizip ilçesi yakınlarında meydana gelen katliam gibi kazada aralarında 3 itfaiye eri, 2 İHA çalışanı, 4 sağlık personelinin de bulunduğu 15 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 31 vatandaşımız yaralanmıştır.

Mardin’in Derik ilçesinde freni boşalan bir tırın neden olduğu katliam gibi kazada 20 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 26 vatandaşımız yaralanmıştır.

Yine aynı günde Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde kontrolden çıkarak devrilen bir otobüste 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 38 vatandaşımız yaralanmıştır.

Bir başka üzücü kaza haberi de Rize’nin Güneysu ilçesinden alınmıştır. Bu kapsamda bir tur minibüsünün kaza yapması sonucunda 24 kişi yaralanmıştır.

Bir güne sığan mezkur elim kazalar yüreklere ateş düşürmüştür. Gerçekten de üzüntümüz çok büyüktür. Vahşet niteliğindeki kazaların çok yönlü araştırma ve incelemesinin yapılarak her ihtimalin değerlendirileceğine yönelik inancım tamdır. Kuşku uyandıran, akılları bulandıran, şaibeleri tırmandıran hangi açmaz tespit edilmişse mutlak surette üzerine gidilmeli, eğer varsa kazaların esrar perdesi aralanmalıdır.

İnsan hayatı ucuz değildir. Trafik terörüyle tavizsiz bir mücadele icra edilmelidir.

Türkiye’mize hakim olan huzur ve sükûnet ortamının ihlaline, hatta imhasına heves edenler elbette ve kesinlikle hayal kırıklığı yaşayacaklardır. 2023 yılına yaklaştıkça artan ve yaygınlaşan sisli iklim Türk milletinin emsalsiz iradesiyle berhava edilecektir. Felaketlere karşı gösterilecek dirayet ve direniş Allah’ın izniyle kahırdan lütuf doğuracak, kötü ve kahredici günlerin üstesinden gelinmesini sağlayacaktır.

Elim kazalarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet ve merhamet niyaz ediyorum. Yaralılara şifalar diliyorum. Ebediyete irtihal edenlerin ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı temennilerimi hassaten iletiyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü musibetten korusun diyorum."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 6
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    kazanın sebepleri belli neyini araştıracan tecrübesiz sürücüler az maaşla çalıştırılan her ehliyet alana tır veya otobüs verip sürücüsü yaparsan bu kazalar kaçınılmaz
    Cevapla
  • biz burdayız 1 yıl önce Şikayet Et
    araçların elektronik kısımlarına müdahale edilerek araçlar kontrol dışı hala getirilmiştir muhtemelen. bu kadar kanlı kazanın tek bir günde olması tesadüf olamaz.
    Cevapla
  • birbilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu saadetçilerin hiç mi kanına dokunmuyor müslümana zalimlik için kurulan bu parti ile el sıkışmak...
    Cevapla
  • Cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    dogru bir konusma her kazanin bi supesi vardir hele bu kazada 2 sofor yakalandi
    Cevapla
  • mifafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaza bu kaza ınsan bılerek veya ısteyerek yaparmı bunu
    Cevapla
  • biz burdayız 1 yıl önce Şikayet Et
    sen istemesende aracın elektronik kısmına dışardan müdahale edilerek kaza yapmana neden olabilirler. istihbarat elemanları bunları çok sık yapıyor. suikastlerin bir kısmı bu yolla yapılıyor. salağı oynamanıza gerek yok yani. biz yemeyiz en azından!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek