Bakan Soylu açıkladı: İki tır şoförünün arkadaş olduğu ortaya çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Gaziantep'teki kazalarla ilgili, "İki tır şoförünün arkadaş olduğunu ortaya çıktı. Telefonları incelendi, kaza öncesi görüşme yapmadıkları tespit edildi" dedi.

Bakan Soylu açıkladı: İki tır şoförünün arkadaş olduğu ortaya çıktı
Bakan Soylu açıkladı: İki tır şoförünün arkadaş olduğu ortaya çıktı
GİRİŞ 23.08.2022 11:09 GÜNCELLEME 23.08.2022 12:14
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın birlikte karşıladı. 

AK Parti'nin Yüz Yüze 100 Gün Projesi kapsamında sabah saatlerinde Silivri'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik ediyor. İçişleri Bakanını, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın birlikte karşıladılar.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Gaziantep'teki kazalarla ilgili, "İki tır şoförünün arkadaş olduğu ortaya çıktı. Telefonları incelendi, kaza öncesi görüşme yapmadıkları tespit edildi" dedi. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 28
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şirket ve yük aynıysa haliyle beraber yola çıkıyorlar sanırım çoğu tır şöförü öyle yapiyor aralarında mesafe olmalı,ayrıca deriği pek bilmem ama kızıltepe ipek yolunda ölümlü kaza yayaları çok oluyor tırlar şehir merkezinde geçmemeli kaç senedir çevre yolu yapılacakmış ama yapılmıyor,ne yazıkki bu benzeri konular doğuda çok
    Cevapla
  • Pompacı Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı gün aynı formatta ve ölü sayısı yüksek hemen hemen aynı. Çok çarpıcı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bomba İşe yaramayınca Adamlar Tır'la toplum içinde katliam yapıyorlar bahanede neymiş fren patladı allah yardımcımız Olsun inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Belkide meslekleri gereği lokantalar dinlenme yerlerinde tırcılar uzun süre bu işleri yapınca tanışıyolardır incelenmesi lazım tabikide
    Cevapla
  • ziraatcibekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her iki olayın aynı gün içerisinde ve benzer bir senaryo düzeninde yaşanmış olması akıllara komplo teorileri getiriyor. Gaybı Allah bilir....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular