AK Parti'de seçim gündemiyle olağanüstü toplantı: Seçim takvimiyle ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı bakan ve genel başkan yardımcılarıyla AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Çelik, seçimlerin zamanında yapılacağını söyledi.

GİRİŞ 23.08.2022 17:02 GÜNCELLEME 23.08.2022 17:30
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakan ve genel başkan yardımcılarıyla AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantıda seçim hazırlıkları ve ekonomideki son durum ele alındı.

Toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basınla paylaşılan günlük programında yer almıyordu.

TOPLANTIYA KATILAN İSİMLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Nurettin Canikli, Jülide Sarıeroğlu, Ali İhsan Yavuz, Mehmet Özhaseki ve Özlem Zengin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Meclis Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Meclis Grup Başkanvekilleri Yılmaz Tunç ve Mahir Ünal, Genel Başkan Danışmanı Naci Bostancı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik toplantıya katılan isimler arasında. 

ÖMER ÇELİK AÇIKLAMA YAPIYOR

Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor:

"Partideki bütün birimlerin görüşleri ortaya koyuldu. Teşkilatların çalışması değerlendirildi. Düzenli olarak seçime kadar bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Seçimle ilgili bir takvim değişikliği yok. Erken seçim olması söz konusu değil, seçimler zamanında yapılacak.

Seçime dair de şimdiden bir takvimin başlaması normal. Seçimlerin tarihiyle ilgili bir gündem olmadı. Bu toplantı zamanında yapılacak seçime dair yürütülecek çalışmaları içerdi. Her toplantıda nihayetinde Cumhur İttifakı'nın nasıl daha da güçleneceği değerlendiriliyor. 

SURİYE İLE TEMAS OLUR MU?

Rejimin aynı tutumunu devam ettirmesini kimse kabul etmez. Bütün bir süreci baştan alırsak bugüne nasıl gelindiği ortada. Türkiye meşruiyetin yanında. Siyasi çözüm olsun istiyoruz ama tarafların rıza göstermesi gerekiyor. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 139
  • Fatih Selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastanelerden randevu Alican kısa sürede randevu vermiyor versede ameliyatlar için çok uzun zamanlar 1yılı aşkın süreler veriliyor insanları özel hastanelere gebe kalıyor ordada para yoksa sağlık yok insanların sağlık haklarını elinden alarak millî görüş milli iradeden bahsetmek akla ziyan 2023 bu düşünceyle girmeyin yoksa fena gumluyceksiniz
    Cevapla
  • Fatih Selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğer partilerde milli görüş hadi yok diyelim koyalım kenara peki sormazlar mı adama bu türk lirasının hali ne böyle diye yabancı ülkelerden zehirli ne olduğu belli olmayan fideler tohumlar gübreler girdi ülkeye hastalıklar saha kalktı burada milli görüş nerede iğneyi hep karşı tarafa değil birazda kendine batiracaksin 2023 iş çok Zor
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis seni bu Suriyeliler ve afkanlikar tahtından edecek yanlış politika izledin iktidara veda etmene sebep olacak 2023 bitiş yılı olacaktır yazik ettin partiyede ülkeye de
    Cevapla
  • aklınyolu bir 1 yıl önce Şikayet Et
    acilen meclisi toplatıp eyt yi çıkarmaları lazım. bankaların elde ettikleri muazzam karların halka da yansıması için acilen kamu kurumları birleşerek ihale ile en yüksek promosyonlarla personeline destek çıkmalı. kimi promosyonlarla vatandaş neredeyse banka kredi borcunu kapatacak kadar yüksek. ve tabikide ocak ayında tarihte görülmemiş bir memur zammı verilmeli. ozaman bir 20 sene daha iktidarda kalırlar
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni yeni sabih kanatlıoğulları çıkıyor Ülkemizde kaçtane anayasa var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı