Fatih Erbakan 6'lı masayı topa tuttu: Tuhaf yapı...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde 6 partinin 6. kez bir araya geldiğini belirterek, “toplanıp toplanıp fotoğraf verip dağılıyorlar. Bunlardan millete fayda gelmeyeceğini aylardır söylüyoruz” dedi.

Fatih Erbakan 6'lı masayı topa tuttu: Tuhaf yapı...
Fatih Erbakan 6'lı masayı topa tuttu: Tuhaf yapı...
GİRİŞ 26.08.2022 22:28 GÜNCELLEME 26.08.2022 22:29
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya’nın Ereğli ilçesinde partisinin ilçe kongresine katıldı.

Ereğli Kültür Merkezinde düzenlenen kongrede konuşan Erbakan, genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak gündeme dair açıklamalar yaptı.

Fatih Erbakan, Türkiye’de büyük bir iktidar boşluğu olduğu kadar, büyük bir muhalefet boşluğu olduğunun da sıkça dile getirildiğini belirterek, “Bu kanaatin yaygınlaşmasının en büyük sebebi, 6’lı masa denilen tuhaf yapının arz ettiği acziyet görüntüsüdür. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde masa başındakiler dediğimiz 6 parti 6. kez bir araya geldi.



Bu 6 benzemez bugüne kadar 30'u baş başa, 6'sı da 6'lı masa etrafında olmak üzere toplam 36 kez bir araya gelmiş. Peki, ortaya ne çıkmış? Aylardır Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem de güçlendirilmiş parlamenter sistem tarihin en büyük ekonomik krizine ilişkin somut bir çözüm önerileri var mı? Kaynak paketlerini ortaya koyabilmişler mi? Bu toplantılar adeta altın gününe döndü. Toplanıp toplanıp fotoğraf verip dağılıyorlar. Bunlardan millete fayda gelmeyeceğini aylardır söylüyoruz. Neden mi fayda gelmez? Bir kısmı 10 seneden fazla AK Parti hükümetlerinde görev yaptılar, en kritik kararlara imza attılar. Şimdi çıkmış diyorlar ki 'Türkiye'yi biz kurtaracağız.' Madem kurtaracaktınız, onca yıl en kritik görevlerde bulunurken kurtarsaydınız. Masanın diğer tarafı CHP 28 Şubat’ın ateşli savunucusu, İstanbul Sözleşmesi’nin hayranı, Ayasofya’nın cami olmasına üzülen, Parti içinde LGBT Komisyonu kuran, 6 yaşında çocuğa Kur’an öğretmek çağdışılıktır diyen, İstanbul Büyükşehir Belediyesini borca ve faize batıran, 89-94 arasında bütün belediyeleri perişan eden Bunların hiçbirinden millete bir hayır gelmez” dedi.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tesbit ve önerileri çok doğru.oyum erbakan a
    Cevapla
  • erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    yavrum iyi diyonda onlar gene toplanıyorlar,ya siz onuda yapmıyorsunuz.eski bir mspliyim selam.
    Cevapla
  • vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    cumhur itifakının rakibi yine kendisidir ben anlamadım 6+1 benzemez bir yerde birleşiyor bunlar ne diye cumhur itifakında biğrleşmezler oyunu görmüyorlar mı hele ki sizin tek başına seçimlere girince kazanma sansnız hiç yok
    Cevapla
  • Misafir1 1 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partisine oy verenler çok iyi düşününün verdiğiniz oylar kime hizmet ediyor.
    Cevapla
  • Alaaddin.yigit 1 yıl önce Şikayet Et
    Çare.genc.lider.fatih erbakan
    Cevapla
  • Candan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne lideri yahu güldürme bizi. O da bir koltuk sevdasına kapılmış ve bölünme fitnesine çanak tutan biri. Tüm müslümanlar birlik içinde Cumhur ittifakının arkasında duracağız. Çünkü karşımızda zillet ittifakı (kemalistler, gülenistler, müşrikler, ırkçılar ve munafıklar) + abd + AB + siyonistler +yunan +rusya ve diğerleri var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!