Gözaltına alınan CHP il başkanı serbest bırakıldı

Eşini darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şırnak İl Başkanı Cangir Bilin, serbest bırakıldı. Silah ile tehdit iddiasıyla gözaltına alınan eşi ve kayınpederinin gözaltı süreci devam ediyor.

Gözaltına alınan CHP il başkanı serbest bırakıldı
Gözaltına alınan CHP il başkanı serbest bırakıldı
GİRİŞ 28.08.2022 18:03 GÜNCELLEME 28.08.2022 18:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alınan bilgilere göre, CHP Şırnak İl Başkanı Cangir Bilin (57), dini nikahlı eşi M.A.’yı darp ettiği iddiasıyla dün gece gözaltına alındı. İl başkanı Bilin’in şikayeti üzerine eşi M.A. ve babası N.A. da gözaltına alındı. Silopi ilçesi Dicle Mahallesi 1041’inci Sokak’ta dün gece saatlerinde ‘aile içi kavga’ olduğu ve şüphelilerin silahlı olabileceği ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, dışarıda ihbarda bulunan CHP Şırnak İl Başkanı Cangir Bilin’in eşi M.A. ile karşılaştı.

M.A., polise eşi ile aralarında kasa anahtarı üzerine tartışma yaşandığını, bu sırada babası N.A.’yı aradığını, bunun üzerine eşi Cangir Bilin’in kendisini darp etmeye başladığını söyledi. M.A. ardından kendisini kurtarmak için eşine ait olan uzun namlulu silahı alarak Bilin’i eve kilitlediğini ve dışarı çıktığını belirtti.

M.A., dışarı çıktığı sırada babası N.A.’nın olay yerine geldiğini ve elinde bulunan silahı alıp yukarı çıktığını, babasının peşinden yukarı çıkarak olayın büyümemesi için babasını da birbiriyle bağlantılı olan diğer daireye kilitlediğini aktardı.

Bunun üzerine eve giden polis ekipleri, Cangir Bilin’i gözaltına aldı. Bilin’in şikayeti üzerine M.A. ve babası N.A. da gözaltına alındı. Olayda biri uzun namlulu 2 tüfek de ele geçirildi. Dün geceden beri gözaltında bulunan Bilin serbest bırakılırken, silah ile tehdit iddiasıyla gözaltına alınan eşi ve kayınpederinin gözaltıları devam ediyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • hemmet 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP kadın kolları sesiniz neden çıkmıyor? Ya siz kadındın dernekleri ? Neredesiniz?
    Cevapla
  • HACI 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzun namlulu silahlar ne geziyor bunlarda. Bunlara kim dur diyecek.
    Cevapla
  • Mehmetx 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğuda güney doğuda uzun namlulu silah oyuncak gibi herkeste var.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazılanlar CeHaPe ile ilgili degilmi imam nikahı kasa anahtarı kayınpeder vah vah inancsizlar topluluğu şimdi siz düşünün bakalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak