Hamza Dağ'dan CHP'li Tuncay Özkan'ın paylaşımına üslup dersli cevap

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından öğretmenlere boykot çağrısı yaptı. AK Partili Hamza Dağ tepki gösterdi. Dağ ayrıca, paylaşımını alıntılayan CHP'li Tuncay Özkan'a yanıtında "üslup dersi" verdi.

Hamza Dağ'dan CHP'li Tuncay Özkan'ın paylaşımına üslup dersli cevap
Hamza Dağ'dan CHP'li Tuncay Özkan'ın paylaşımına üslup dersli cevap
GİRİŞ 01.09.2022 20:59 GÜNCELLEME 01.09.2022 21:02
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "20 bin Öğretmen Atama Töreni"nde konuştu. 

Yaklaşık 60 yıldır söz verilmemesine rağmen hayata geçmeyen Öğretmenlik Meslek Kanunu meselesini çözdüklerini belirten Cumhurbaşkanı, "Tüm öğretmenlerin bu süreci, en güzel şekilde, Milli Eğitim camiasına yakışır bir olgunlukla tamamlayacağına inandığını" dile getirdi. 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "20.000 Öğretmen Atama Töreni"ne katıldı.

"BU MESELEYİ DAHİ İSTİSMAR EDİYORLAR"

Erdoğan, tüm bu kazanımların birilerini rahatsız ettiğini vurgulayarak şunları söyledi: 

"Açıkçası öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin, hatta topyekun eğitim sistemimizin faydasına olan böyle bir meseleyi dahi istismar edenleri görmekten ülkemiz adına hicap duyuyorum. Türkiye'ye dair elle tutulur hiçbir projeleri olmayanların yaptığı boykot çağrısı, öğretmenlerimizi siyasi malzeme olarak kullanmayı amaçlayan, tamamen art niyetli bir girişimdir. Bırakın artık bu boykotu falan nedir bunlar? Siz, eğitim öğretim mimarı mısınız, yoksa sokaklarda, caddelerde çapulcu olarak dolaşanlar mısınız? Bize yavrularıyla, yavrularımızla haşır neşir olacak öğretmenler lazım, öyle caddelerde, sokaklarda dolaşanlar değil. Ve ben yavrularımıza gerçekten bu tür emeği veren öğretmenlerimizle iftihar ediyorum. Eğitim gibi doğrudan evlatlarımızı ve ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir konuyu gündelik siyasete meze yapmak, bu konu üzerinden öğretmenlerimizi kışkırtmak doğru bir yaklaşım değildir. Öğretmenlerimizin bu tür fitne teşebbüslerine prim vermeyeceğini biliyorum."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu.

KILIÇDAROĞLU YİNE BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından sosyal medyadan paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine bir boykot çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Sınava girmeyin, Bay Kemal bu sorunu çözecek" dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal KHK'lılar itirafı: Hepsi görevlerine iade edilecekKemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal KHK'lılar itirafı: Hepsi görevlerine iade edilecek

Şahan Gökbakar bile tepki gösterdi! Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Genel Cumhurbaşkanı' denilince...Şahan Gökbakar bile tepki gösterdi! Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Genel Cumhurbaşkanı' denilince...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ.

HAMZA DAĞ'DAN "MARJİNAL SOKAK EYLEMCİSİ" BENZETMESİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun boykot çağrısını eleştirdi. Dağ, şu ifadeleri kullandı: 

"Faturalarınızı ödemeyin", "borçlarınızı ödemeyin", "sınavlara girmeyin"...

Marjinal sokak eylemcisi dilinizle sürekli provokasyon peşindesiniz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. 

İşini hakkıyla yapan öğretmenlerimiz kıymetlimizdir. Bunu da 20 yılda yaptıklarımız net bir şekilde göstermektedir.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan.

TUNCAY ÖZKAN'IN PAYLAŞIMINA ÜSLUP DERSLİ CEVAP

Dağ'ın paylaşımını alıntılayan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Hayırdır Hamzacım, borçluların peşine düşmüşsün. Yoksa sen de yeni bir varlık şirketi mi kurdun? Yakında tebligatlar da göndermeye başlarsın garibanlara sen" ifadelerini kullandı. 

Hamza Dağ, Özkan'ın paylaşımına tepki gösterdi. "Her türlü şartta milletimizin yanındayız" diyen Dağ, şunları söyledi: 

"Tuncay Beyciğim; Milletimiz tecrübeyle sabit bir şekilde bilir ki biz her türlü şartta milletimizin yanındayız. Şirket konusuna gelince; o işten CHP'li belediyelere ihale için baskı yapıp menfaat peşinde koşanlar anlar. Sen de bilirsin ki bizim o taraklarda bezimiz yoktur."

Bazı Twitter kullanıcıları, Tuncay Özkan'ın, "Hamzacım" demesine karşın Hamza Dağ'ın mesajına "Tuncay Beyciğim" şeklinde başlamasına dikkati çekti ve "Edep dersi verilmiş" ifadesini kullandı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Hüseyin Koçak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Chpkk da bir tane bile aklı başında adam yokmu?
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP yönetmeye değil, vatanı bölmeye parçalamaya ve yıkmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye nasıl zarar vereceklerini şaşırdılar. Bunların verdiği zararın yanında ermenistan halt etmiş.
    Cevapla
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Pazarda Limon satan öğretmenleri unutmadık bay Kemal. Çok şükür AK parti ve Reis sayesinde bu insanlar ve bütün memurlar insan olmanın tadına vardılar
    Cevapla
  • DEVLET ADABI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bugünün CHP Kemal Kılıçdaroğlu 'nun söylediği verdiği vaatlerinin hiç birinin geçerli bir tarafı yok hani HELALLEŞME diyordu iki dakika geçmeden başladılar yargılayacağız asacağız sahi ASKERLERİMİZE , POLİSLERİMİZE , VALİLERİMİZE , KAYMAKAMLARIMIZA, HAKİMLERE , SAVCILARA , ÖĞRETMENLERİMİZE , MEMUR , ÇİFTÇİ , EMEKLİ Militan diyen hakaret küfür edenler kim kimlerdi CHP Kemal Kılıçdaroğlu ve Avenesi değilmiydi AMAN DİKKAT 2023 TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZ ve HALKIMIZ için "YA OLACAĞIZ YADA ÖLECEĞİZ" Davası......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!