AK Parti'den 2023 hamlesi! Son kararı Başkan Erdoğan verecek

AK Parti, 2023 seçimlerinde yol haritasını oluşturacak çalışmalarına hız kazandırdı. Bu çerçevede Tanıtım ve Medya Başkanlığı'ndan seçim hamlesi geldi. Çalışmalara ilişkin son kararı Başkan Erdoğan verecek.

AK Parti'den 2023 hamlesi! Son kararı Başkan Erdoğan verecek
AK Parti'den 2023 hamlesi! Son kararı Başkan Erdoğan verecek
GİRİŞ 08.09.2022 18:36 GÜNCELLEME 08.09.2022 18:37
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

AK Parti Teşkilatı, 2023 seçimleri için sahaya indi. Anketler ve mitinglere katılım oranları çalışmaların en önemli kriterleri olarak belirlendi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı seçim kampanyası için kolları sıvadı. Bu çerçevede 5-6 ajansla görüşmeler sürdürülüyor, detaylı bir rapor hazırlanıyor.



BAŞKAN ERDOĞAN KARAR VERECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak raporlar seçim kampanyası için belirleyici olacak. 2023 seçimlerinde nasıl bir kampanya yürütüleceği, hangi ajanslarla çalışılacağına ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık bir buçuk aylık süreç sonrasında karar verecek.

5-6 AJANSLA GÖRÜŞÜLÜYOR

AK Parti kaynakları şu anda 5- 6 ajansla görüşüldüğünü ifade ederken, seçim kampanyasında slogan, seçim müzikleri, kısa filmler, tanıtım filmleri ve billboardlardaki çalışmaların yer alacağı öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Taner 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceza evinde yatanlara af istiyoruz
    Cevapla
  • mustafa arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt düzgün olarak çıkmazsa oy verilmeyecektir...
    Cevapla
  • Eyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt şartsız çıkarsa reis yine iktidar olur ancak tekrar yaş şartı veya ilave bir prim şartı getirilirse rakiplerin ekmeğine yağ sürerler aman dikkat eyt kücümsenilmeyecek kadar büyük potansiyele sahip bir topluluk
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn başkan ayakkabı boyacısı gibi adamları yada ev alim araba alim ihale alim yat katalim fikrindeki ve bu tipleri mümkün olduğunca aday göstermeyin zaten yaparsanız size inanan ve güvenen insanlara ihanet etmiş olursunuz artık vekillerin bir ideolojisi olmalı vatan millet bayrak gibi tarih bilmeli teoloji bilmeli kendi dinini bilmeli dünyayı tanımalı kim kimdir nedir avrupa nedir batı nedir dogu nedir azda olsa bilmeli kısacası yalan söylemeyen vatanına milletine ihanet etmeyen vatandaşın hakkını kendinden üstün gören değerli liyakatlı insanları artık aday gösterirseniz bizde çok mutlu oluruz.
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!