CHP'nin Osmanlı hazımsızlığı devam ediyor. CHP'li Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Osmanlı'yı hedef alan sözleri sonrası Osmanlı Sultanı Vahdettin'e kin kusması ve "hain" yaftasını kullanması bardağı taşıran son damla oldu.

CHP'DE OSMANLI DÜŞMANLIĞI ZİRVE YAPTI

Yaşanan bu yeni skandal sonrası tartışma İBB Meclis'ine sıçradı. İBB Meclisi'nde söz alan CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer gibi Osmanlı Sultanı Vahdettin'e "hain" ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ BALYALI SULTAN VAHDETTİN'E "HAİN" DEDİ!

Sultan Vahdettin'in kendisini İngiliz'e teslim ettiğini öne süren Tarık Balyalı, Osmanlı sultanını bu ülkeden kaçmakla Milli Mücadele'nin karşısında durmakla suçladı. Balyalı, "İBB Meclisi, Vahdettin'i savunma yeri değildir. Siz Vahdettin'i savunmaya devam edin, biz Mustafa Kemal'i savunmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar 305 Yorum Var
  • isimsiz 21.09.2022 12:38
    Allah iman vermişse aklı selim ve basiret vardır....Nasipsizler !!! Bunlar her neyi eleştiriyorsa bakın arkasındaki asıl hedef ya müslümanlardır ya islamdır ya peygamberdir yada Allahtır, yada islami yapılardır devletlerdir...Özal boşuna dememiş bişey yapacaksam CHP ye bakarım onlar tepki vermiyorsa o işi yapmam diye..Şeytani olan duygular insana hızlı ve aceleci gelir ve evlatlarının dilinden hararetle söylenir..CHP yi takip etmek doğru kararlar alabilmek için önemli bir yoldur...Ne diyorlarsa tersi doğrudur...
  • mura01 13.09.2022 20:20
    ben bunlara bi şey demem ben bunları adam edip oy veren müslümana söylerim aldınız mı lafınızı yazıklar olsun adamın aslı belli ; daha da açığa çıkarıyor çok görmem adam ben ben buyum diye haykırıyor yazıklar olsun bizim müslümanlara
  • KÖKSAL YÜCEL 13.09.2022 19:11
    Bilgisizler Hain sizsiniz, Vahdettin Han evliyadır, çarpılırsınız Balya Balya olursunuz..
  • Kayı beyi 13.09.2022 14:26
    Hain sensin bu dôrrrrrtttt. Bizim soyumuz Osmanlı'dan gelme, ya senin soyun nerden bu beeeeşşşş. Cumhuriyet kurulduğunda, Osmanlı'nın nüfusu 10 milyondu bizim dedelerimiz yani. 1 milyon Ermeni soyu yerleştirilmişti, acaba diyorum bu alllltttiiiiiii. Yüze kadar istersen sayarım.
  • Vatan Sevdalısı 13.09.2022 14:09
    Kendini tarif etmiş.
Daha fazla yorum görüntüle