Bakan Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bakan Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile görüştü
Bakan Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile görüştü
GİRİŞ 13.09.2022 12:59 GÜNCELLEME 13.09.2022 13:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan ve Ermenistan sınırında yaşanan çatışmaların ardından Azerbaycan Savunma Bakanı Org. Zakir Hasanov’u telefonla aradı. Bakan Akar, mevkidaşından son durum hakkında bilgi alarak çatışmalarda şehit düşen kahraman Azerbaycan askerlerine Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileklerini iletti.

Görüşmede, Ermenistan’ın saldırgan tutumu ve provokatif hareketlerine yönelik tepkisini ifade eden Bakan Akar; Türkiye’nin her zaman kardeş Azerbaycan’ın yanında olduğunu, bundan sonra da haklı davalarında yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ermeniler kasiniyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri