Bakan Kurum'dan Özgür Özel'e çok sert cevap!

CHP'li Özgür Özel'e sosyal medya hesabından cevap veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Millete parmak sallamayı bırakın" dedi.

Bakan Kurum'dan Özgür Özel'e çok sert cevap!
Bakan Kurum'dan Özgür Özel'e çok sert cevap!
GİRİŞ 17.09.2022 12:29 GÜNCELLEME 17.09.2022 12:39
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in hakaretlerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kurum yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Mazisi millete karşı durmakla geçenler gayriahlaki bir dille, muhtar göndermesiyle parmak sallıyor. Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel! Millete parmak sallamayı bırakın! Yönetemediğiniz şehirlerin, 25 yıldır kaderine terk ettiğiniz İzmir'in sorunlarını çözün."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Mazisi Millete baskı, zulüm, tehdit ve manevi değerlere küfretmekle dolu olan bir partiden halkın iyiliği için biriş ve söylem beklemek Aptallıktır.
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp zihniyeti bu milletin sevinçlerine üzülür Milletin istediği hiçbir işi yapmaz Devlet millet yararına yapılan tüm projeleri karalar Eşek heykelimden başka icraatları yok Milletin karşısına geçerler Şunu biz yaptık bunu biz ettik diyip Milleti alfatmaya çalışırlar Bidüşüm bu milletin yakasından
    Cevapla
  • muzaffersonmez 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte de senin gibi çok konuşanlar vardı muhtar bile olamaz diyorlardı hepsinin hakkından nasıl gelip Cumhurbaşkanı başkomutan oldu muhtar bile olamaz diyenlerin akibeti ortada seninde akıbetinde aynı olacak inşallah
    Cevapla
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin politikası yalan iftira kriz kaos din düşmanlığı ülkeye faydalı ne varsa karşı çıkıp Yunan heykeli dikip
    Cevapla
  • İzmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp ülke düşmanı bir partidir.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk milletinin ayagına vurulan pranga CHP,,,, ihanetten yargılanır inşallah,,, ülke hayrına hiçbir işleri yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı