Türkiye bu kareyi konuşuyor! Başkan Erdoğan o anları anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katılan liderlerle bir araya gelmişti. Zirvede ortaya çıkan fotoğraf Türkiye'de gündeme oturdu. Başkan Erdoğan, zirveye damga vuran fotoğrafla ilgili ilk kez konuştu.

Türkiye bu kareyi konuşuyor! Başkan Erdoğan o anları anlattı
Türkiye bu kareyi konuşuyor! Başkan Erdoğan o anları anlattı
GİRİŞ 17.09.2022 16:58 GÜNCELLEME 17.09.2022 18:13
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in davetiyle ŞİÖ Zirvesi'ne özel konuk olarak katılmak üzere Semerkant'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ebedi Şehir Kompleksi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmam Ali Rahman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya gelmişti.



BAŞKAN ERDOĞAN'A ZİRVEYE DAMGA VURAN FOTOĞRAF SORULDU

Başkan Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonrasında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Haber7.com Yazarı Hasan Öztürk'ün de aralarında bulunduğu gazetecilerle ilgili yaptığı söyleşide, zirveye damga vuran fotoğrafla ilgili soruya cevap verdi.



Gazeteci Ahmet Hakan'ın, ''Zirvede bir fotoğraf çıktı ortaya. Türkiye bu fotoğraf karesini konuşuyor. Fotoğraftan gördüğümüz, siz bir şeyler anlatıyorsunuz, diğer liderler de dinliyorlar. Hepsine birden hitap eder gibi bir haliniz vardı orada. Nasıl oluştu o kare ve ne anlatıyordunuz o anda?'' sorusuna Başkan Erdoğan, ''İlham Bey o koltuğu bana bıraktı, kendisi yandaki koltuğa geçti. Çoğu Rusça bildiği için tercüman da konuştuklarımızı Rusça’ya çeviriyordu. Oradaki sohbetimiz tabii hepsinin bayağı hoşuna gitti. Güzel bir anı oldu.'' diye cevap verdi.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN 6'LI MASAYA GÖNDERME!

Gazetecilerin 'O kare üzerine “Masa böyle kurulur” ya da “Diğer masadakiler dağılabilir” şeklinde yansımalar oldu, yorumlar yapıldı.'' sorusuna Erdoğan, Ama biliyorsunuz bizimki altı kişilik masa değil…' cevabını verdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisin, Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katılan liderlere bir şeyler anlatırken çekilen resim karelerine Düşman olan fütursuzca eleştiren kişilere devlere dikkat edin. Dosta insana benzeyen durumları var mı? Bunlar REİSİN DÜŞMANI EVET ama Gerçek TÜRKİYE/TÜRK DÜŞMANLARI.
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    6 + 1 li masada böyle fotoğraf verebilecek LİDER VAR MI..
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakarya meydan muhaberesinin nerede yapıldığını bilmeyen sözde ana muhalefet lideri var yazık ülkeme
    Cevapla
  • Emekli________ 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve AB nin Kurduğu 6 Lı masa İnşallah Çöker ABD nin ve AB nin BESLEMESİ DÜŞMANIMIZ PKK da masanın altında Kalır İNŞALLAH...
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Elhâmdülillah...Dünya Türkiye'ye "gebe" ve bizlerde doğum sancısının içindeyiz
    Cevapla
  • Değil mi? 1 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki altılı masa "küffar masası"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?