Akşener'den aday açıklaması: Sizi mahcup etmeyeceğiz

Ankara'da esnafı ziyaret eden Meral Akşener, altılı masanın adayıyla ilgili soruyu, "Önemli olan sizsiniz. Onun için sizi mahcup etmeyeceğiz inşallah" diye yanıtladı.

Akşener'den aday açıklaması: Sizi mahcup etmeyeceğiz
Akşener'den aday açıklaması: Sizi mahcup etmeyeceğiz
GİRİŞ 19.09.2022 18:35 GÜNCELLEME 19.09.2022 18:35
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masanın cumhurbaşkanı adayına ilişkin, "Orada benim açımdan, bizim partimiz açısından bir sorun yok. İşin içine asla nefsimizi, egomuzu ve çıkarlarımızı koymuyoruz, önemli olan sizsiniz. Onun için sizi mahcup etmeyeceğiz inşallah." dedi.

Etimesgut'ta "Kanaat Önderleri ve İş İnsanları Buluşması"na katılan Akşener, daha sonra esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Meral Akşener, 20 Ocak 2020'den bu yana esnaf ziyaretleri kapsamında dükkan dükkan gezdiklerini belirterek, "seçmen velinimettir" inancıyla, bu dükkanların içinde hiçbir siyasi partiyi yermediklerini, partilerini övmediklerini, sadece dertleri dinlediklerini söyledi.

Demirtaş'tan Millet İttifakı'na mesaj: Aday olmaktan onur duyarımDemirtaş'tan Millet İttifakı'na mesaj: Aday olmaktan onur duyarım

CHP ile İYİ Parti arasında anket çekişmesiCHP ile İYİ Parti arasında anket çekişmesi

6'lı masada Kılıçdaroğlu krizi: İYİ Parti kendi adayını çıkarabilir6'lı masada Kılıçdaroğlu krizi: İYİ Parti kendi adayını çıkarabilir

Bu gezilerde dinledikleri sorunları, talepleri TBMM gündemine getirdiklerini anlatan Meral Akşener, araştırma önergeleri, kanun teklifleri haline getirerek bu taleplerin duyulmasını sağladıklarını ifade etti.

Kendisine, "Etimesgut'ta PKK'lı ama Batman'da faili meçhulcü" denildiğini söyleyen Akşener, "Hayatında PKK'ya taş atmamışlar, bize hakaret edebiliyorlar." diye konuştu.

Akşener, Kürtlere yanlış bir kelime söylemeyeceklerini ve söyletmeyeceklerini belirterek, "Onlar, canları pahasına bu devletin yanında durdular. PKK'nın yanında duran elbette vatan hainidir. PKK vatan haini, ayrılıkçı bir silahlı terör örgütüdür, bu başka bir şey. Bizim Doğu Anadolu'da, Güneydoğu Anadolu'da bir il başkanımızın ailesinden 5 şehit var, bunu nasıl unutacağız?" ifadelerini kullandı.

ADAYLIK SORULDU: SİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Vatandaşlara hitabının ardından esnafı gezen Meral Akşener'e altılı masanın cumhurbaşkanı adayı da soruldu. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Orada benim açımdan, bizim partimiz açısından bir sorun yok. İşin içine asla nefsimizi, egomuzu ve çıkarlarımızı koymuyoruz, önemli olan sizsiniz. Onun için sizi mahcup etmeyeceğiz inşallah." dedi.

Ziyaretinde Akşener'e, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, il ve ilçe yöneticileri ile partililer eşlik etti.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aç karna konuşmuş; önce saz eşliginde kahvaltısını yapsın; sonra daha EMİNE ablasının onayı ile daha açık ve net konuşur.Karadenizli iç güveyinide aman yanından ayırmasın. !!!!!!
    Cevapla
  • Ali.02. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir adayinizi belileyip çikamadiniz.Türkemi nasil yöneteceksiniz.
    Cevapla
  • neyse o 1 yıl önce Şikayet Et
    şıracının şahidi bozacıdır asla inanmayın
    Cevapla
  • hemmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahvaltıda mı belirleyeceksiniz adayınızı?
    Cevapla
  • SEÇMEN 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekar anket şirketlerine iyi parti kaç milyon TL verdi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı