Kılıçdaroğlu: Altılı masadan sürpriz aday çıkmaz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Altılı masadan sürpriz aday çıkar mı" sorusuna, "Sürprizlere yer yok" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu: Altılı masadan sürpriz aday çıkmaz
Kılıçdaroğlu: Altılı masadan sürpriz aday çıkmaz
GİRİŞ 20.09.2022 17:25 GÜNCELLEME 20.09.2022 17:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masadan sürpriz bir aday çıkmayacağını söyledi. 

Elazığ'da Kanal 23 ve Kanal Fırat ortak canlı yayınında gündemi değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı belli mi" sorusunu şöyle yanıtladı: 

"Önce parlamenter sistemi masaya yatırıp bunu nasıl çözeceğimizi, adaleti nasıl getireceğimizi, yolsuzlukları nasıl önleyeceğimizi, geldiğimiz zaman hemen süratli bir şekilde hasar tespit komisyonu kuracağımızı, hemen arkasından ekonomik sosyal konseyi toplayacağımızı, strateji planlama teşkilatını kuracağımızı bunlarla ilgili kararlarımızı aldık."

Kılıçdaroğlu'na "Aday olacak mısınız" sorusu da soruldu. Altılı masaya dikkati çeken CHP lideri, "Arkadaşlarımız bunu söyleyebilirler tabii ki. Sonuçta her parti kendi liderini cumhurbaşkanı adayı olarak görmek ister" dedi. 

"SÜRPRİZLERE YER YOK"

“Sürpriz bir aday çıkabilir mi” sorusunaysa Kılıçdaroğlu, “Yok hayır, sürprizlere yer yok. Akılcı politikalarla yola çıkmak lazım” yanıtını verdi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • alaskamkuzey 1 yıl önce Şikayet Et
    kedi icin hepsini kulaniyor onlarda uyuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor