Yalova’da İYİ Parti’den istifa eden 5 kişi MHP’ye katıldı

MHP Yalova İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı’nda istifa eden 5 kişiye rozetleri takıldı.

Yalova’da İYİ Parti’den istifa eden 5 kişi MHP’ye katıldı
Yalova’da İYİ Parti’den istifa eden 5 kişi MHP’ye katıldı
GİRİŞ 27.09.2022 17:30 GÜNCELLEME 27.09.2022 17:31
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İl Teşkilatı’nda aktif olarak görev yapan 5 kişi istifa ederek MHP’ye katılma kararı aldı. Partiye katılan yeni üyelere rozetlerini İl Başkanı Namık Öz ve Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun taktı. İl Başkanı Öz, yuvaya dönmek isteyenlere kapılarının her zaman açık olduğunu anlattı. Partiden kopanların tekrar yuvaya döndüğünü söyleyen Öz, “Oraya giden arkadaşlarımız bakıyorlar ki gittikleri adres doğru bir adres değil. Tekrar geri dönüyorlar. Genel Başkanımızın bir daveti var. Ben onu yineliyorum. Biz kucağımızı sonuna kadar açtık. Bütün arkadaşlarımızı yuvaya davet ediyoruz. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bir siyasi seçimden ziyade Türk milleti geleceğini oylayacaktır. Türk Milleti çok iyi düşünmeli. Ülkesini seven herkesin Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

İYİ Parti’de Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Danışmanı görevindeyken istifa ederek MHP saflarına katılan Murat Harun ise, “30 yılı aşkın süredir Ülkücüyüm. Kısa süreli misafirliğe gittik. Son zamanlarda parti içindeki oluşumlar, açıklamalar, demeçlerden rahatsız olduk. Bu nedenle de arkadaşlarla böyle bir karar aldık. Bundan sonra MHP’nin neferleriyiz” dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Darısı diğerlerine ülkeye yapılan oyunu görürler inş
    Cevapla
  • Pandora 1 yıl önce Şikayet Et
    MHP katılanlar vatana ne hayırı olur ki.
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    MHP nin bunları kabul etmesi hata
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Menfaatleri neredeyse oraya giden grup
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    haspel kader iyi partili katılan ülkücüler partinin ve partiyi kuranların iç yüzlerini görüp ayrılıyorlar kendine koltuk mevki kapan menfaatciler kalıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı